Kronos Mortus http://www.kronosmortus.com metal ezine Fri, 27 Nov 2015 11:12:41 +0000 hu-HU hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.3.1 Wolfhorde – Fimbulvetr (Official Lyric Video) http://www.kronosmortus.com/hirek/wolfhorde-fimbulvetr-official-lyric-video/ http://www.kronosmortus.com/hirek/wolfhorde-fimbulvetr-official-lyric-video/#comments Fri, 27 Nov 2015 08:09:38 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78422 ]]>

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/wolfhorde-fimbulvetr-official-lyric-video/feed/ 0
Historica: Olyan fa vagyok – új klip és single, decemberben album http://www.kronosmortus.com/hirek/historica-olyan-fa-vagyok-uj-klip-es-single-decemberben-album/ http://www.kronosmortus.com/hirek/historica-olyan-fa-vagyok-uj-klip-es-single-decemberben-album/#comments Fri, 27 Nov 2015 07:58:40 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78420 Historica együttes negyedik CD-je, “Olyan fa vagyok” címmel a NAIL Records /  Hammer Music gondozásában. A csapat harmadik rock albumán, az elődeihez képest kissé „puhább" hangvételű lemezen, a megszokott konkrét történelmi témák és életérzések mellett néhány személyesebb hangvételű dal is helyet kapott.]]>

2015. december 7-én jelenik meg a Historica együttes negyedik CD-je, “Olyan fa vagyok” címmel a NAIL Records /  Hammer Music gondozásában. A csapat harmadik rock albumán, az elődeihez képest kissé „puhább” hangvételű lemezen, a megszokott konkrét történelmi témák és életérzések mellett néhány személyesebb hangvételű dal is helyet kapott.

A november 26-án, délben debütált első videóklip és a lemezelőzetes single egyaránt a címadó dalból készült, melynek szövegét Thököly Vajk, fiatal erdélyi költő írta.

GOOGLE PLAY ÁRUHÁZ: https://play.google.com/store/music/album/Historica_Olyan_fa_vagyok_single?id=B7ff5e2tqmb7hgocrgqzpcgrosm

Ézsiás Péter énekes, zenekarvezető röviden így foglalta össze az “Olyan fa vagyok” CD   tartalmát:

“A Historica zenekar jellemzően a magyar történelem fontos eseményeit, illetve az ezzel kapcsolatos érzelmeket dolgozza fel a rockzene nyelvén. Így van ez most is, annak ellenére, hogy ezúttal a megszokottnál kevesebb dal szól konkrét történelmi eseményről.

Az “Olyan fa vagyok” album több szövege szól általánosságban a nemzethez való tartozásról (Olyan fa vagyok, Magyarok, Parancs, Út a harcon át) és a személyes érzéseinknek is több teret engedtünk (Ilyen vagyok, Őszinte blues, A csend benn vár).”

Az új kiadványt elsőként a megjelenés előtt három nappal, a lemezbemutató nagykoncerten lehet majd megvásárolni, mely 2015. december 4-én a budapesti Crazy Mama Music Pub-ban kerül megrendezésre, a hortobágyi Chrome RT és a karcagi SenoR társaságában.

Az új album kiadásával párhuzamosan, decemberben elindul az összes korábbi Historica dal digitális terjesztése. Tehát az új korong mellett hamarosan az összes digitális áruházban elérhetővé válnak a korábban csak magánkiadásban kiadott Historica CD-k szerzeményei.

A Historica zenekar 14 éves múltra tekinthet vissza, egészen pontosan 2001 novemberében kezdett el formálódni. Az idők folyamán többen is megfordultak a zenekarban. A jelenlegi felállást Ézsiás Péter (Dandy Kwartett, Tandem, K.É.Z., Right!, Útonállók, Black Box) ének, zenekarvezető, Gönci “Apuka” György (Roxérum, Missió, HitRock, Hungarian Pink Floyd Show, Rolls Frakció, ZZ Tap, stb.) gitáros, Németh “Csoki” László (Black Box, Vágatlan Verzió, Útonállók) gitáros, Csikós Csaba (Zöld Csillag, Mellékvonal, Team Rock Band, Black Box, Black Dog, Jó a Rossz és a Csúf, Dzsunzi Music BT) dobos és Berkes “Charlie” Károly (Interfolk, Seneca, Z’zi Labor, Roxérum, Deák Bill Blues Band, Tunyogi Rock Band, HitRock, stb.) basszusgitáros alkotják.

Számtalanszor turnéztak már Erdélyben és más határon túli, magyarok lakta területeken, így a Felvidéken és Kárpátalján is. Valamint játszottak már Spanyolországban és három alkalommal turnéztak az Egyesült Államokban is. California, Nevada és Arizona államokban eddig összesen tizenkét koncertet adtak.

A rock koncertek mellett a színház világába is sikerült belekóstolniuk. “A kő marad…” című zenés irodalmi műsorunkat eddig négy alkalommal adták elő telt ház előtt a budapesti Új Színházban, de a los angelesi Egyesült Magyar Házban és Erdélyben is bemutatták már.

Mindemellett jótékonyságra is futja a zenekar idejéből: koncertjeikkel támogatták a holtmarosi Tulipán Gyermekotthont, valamint a Czegei Wass Albert Alapítványt, de a halmozottan sérült lakókat összegyűjtő Reménysugár Habilitációs Intézet falai közé is sikerült néhány órára becsempészniük a felhőtlen kikapcsolódást.

A Historica a nemrégiben megszűnt Best of Rock FM rádió legnépszerűbb zenekara volt. A hallgatók naponta többször kérték a dalaikat, a rádió klubnapjain pedig minden alkalommal zsúfolásig megtöltötték a koncert-termeket.

további Historica info:
www.historica-zenekar.hu
www.facebook.com/Historica-zenekar-122392917820420
www.facebook.com/NailRecordsHungary

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/historica-olyan-fa-vagyok-uj-klip-es-single-decemberben-album/feed/ 0
Orient Fall – Megjelent a bemutatkozó nagylemez! http://www.kronosmortus.com/hirek/orient-fall-megjelent-a-bemutatkozo-nagylemez/ http://www.kronosmortus.com/hirek/orient-fall-megjelent-a-bemutatkozo-nagylemez/#comments Thu, 26 Nov 2015 09:12:18 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78417 Orient Fall bemutatkozó nagylemeze, a Fractals. A tizenhárom számból álló anyag továbbmegy a 2011-es Where the Pressure of Duty Leaves Off / The Challenge of Excellence Begins EP által kijelölt összetett, progresszív ösvényen és egy érett, bátran kísérletező, de továbbra is kifejezetten komplex metal zenekar képét mutatja. A lemez keverése és felvételeinek legnagyobb része a gitáros, Erdőhegyi Bálint keze munkáját dicséri, de a hangzás mellett is a zenekar igyekezett szinte mindent maga irányítani és koordinálni.]]>

Hosszas várakozást követően a napokban debütált végre a fővárosi Orient Fall bemutatkozó nagylemeze, a Fractals. A tizenhárom számból álló anyag továbbmegy a 2011-es Where the Pressure of Duty Leaves Off / The Challenge of Excellence Begins EP által kijelölt összetett, progresszív ösvényen és egy érett, bátran kísérletező, de továbbra is kifejezetten komplex metal zenekar képét mutatja. A lemez keverése és felvételeinek legnagyobb része a gitáros, Erdőhegyi Bálint keze munkáját dicséri, de a hangzás mellett is a zenekar igyekezett szinte mindent maga irányítani és koordinálni. Három különleges vendégénekes is színesíti az új dalokat, így hallható Csongor Bálint a feloszlott Subscribe soraiból, Kovács Gábor az Orion Dawnból és Földes Anett, akit YouTube csatornája révén ismerhettetek meg az utóbbi években. A zenekari fotók Damokos Attila által készültek, a vizuális megjelenés és az artwork pedig Buzás Dániel és Buzás Krisztián munkája.

A mondanivalóra is nagy hangsúlyt fektető zenekar dalszövegeit is érdemes figyelmesen átolvasni, ugyanis a srácok saját elmondása szerint, bár szigorúan véve a Fractals nem konceptlemez, mégis felfűzhetők a szövegek egy gondolati láncra és a lemezcíméhez illeszkedve összeállnak egy nagyobb egésszé. A jövő héten kezdődő digitális terjesztést a GarageLive Records vállalta magára, akihez a napokban szerződött le a fiatal formáció.

https://www.facebook.com/orientfall

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/orient-fall-megjelent-a-bemutatkozo-nagylemez/feed/ 0
KME videók: The Moth Gatherer, Orpheus Omega, Native Construct, Dream Of Insomnia http://www.kronosmortus.com/hirek/kme-videok-the-moth-gatherer-orpheus-omega-native-construct-dream-of-insomnia/ http://www.kronosmortus.com/hirek/kme-videok-the-moth-gatherer-orpheus-omega-native-construct-dream-of-insomnia/#comments Thu, 26 Nov 2015 09:07:04 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78415 ]]>

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/kme-videok-the-moth-gatherer-orpheus-omega-native-construct-dream-of-insomnia/feed/ 0
EGO Project és Action: pénteken dupla lemezbemutató http://www.kronosmortus.com/hirek/ego-project-es-action-penteken-dupla-lemezbemutato/ http://www.kronosmortus.com/hirek/ego-project-es-action-penteken-dupla-lemezbemutato/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:52:12 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78413 NAIL Records / Hammer Music gondozásában az EGOProject negyedik, „A középső” című albuma. A CD-t elsőként a HammerWorld magazin mellékleteként lehetett megvásárolni, október 12-től pedig már önálló kiadványként is elérhetővé vált.]]>

2015. szeptember 14-én jelent meg a NAIL Records / Hammer Music gondozásában az EGOProject negyedik, „A középső” című albuma. A CD-t elsőként a HammerWorld magazin mellékleteként lehetett megvásárolni, október 12-től pedig már önálló kiadványként is elérhetővé vált.

Az CD-hez tartozó első első szöveges videó az “Ördög tudja” című dalhoz készült, melyet hamarosan követett a negyedik EGO album összes többi felvétele a Hammer Music hivatalos csatornáján, így például a “Túlhajszolt nemzedék” is.

Az Action együttes hetedik albuma szinén HammerWorld mellékletként látott napvilágot, szintén az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában. A “Hannibal” CD-hez tartozó első videóklip pedig a “Legális Maffia” című dalhoz készült.

A közös, dupla lemezbemutató koncert 2015. november 27-én, pénteken a budapesti Club 202ben kerül megrendezésre, a Rebel Yeah! elnevezésű Billy Idol tribute band társaságában.

Event: www.facebook.com/events/1487127641583205/

2015-ben mindkét formáció a HammerWorld magazin mellékleteként jelentette meg aktuális albumát, a közös nagykoncerttel természetes módon folytatódik az összefogás. A helyszín-választás sem véletlen, hiszen mindkét banda szép emlékeket őriz a klubról, hatalmas sikereket éltek meg ezeken a deszkákon. A Club 202 színpadára szinte hazajárnak a sokat próbált muzsikusok.

www.club202.hu
www.ego-project.hu
www.facebook.com/EGO.Project.hu
www.facebook.com/actionzenekar
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/ego-project-es-action-penteken-dupla-lemezbemutato/feed/ 0
Zord – 15 éves a zenekar, évzáró és szülinapi buli a Cornerben http://www.kronosmortus.com/hirek/zord-15-eves-a-zenekar-evzaro-es-szulinapi-buli-a-cornerben/ http://www.kronosmortus.com/hirek/zord-15-eves-a-zenekar-evzaro-es-szulinapi-buli-a-cornerben/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:44:02 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78411 Zord. A zenekar a fennállása óta két lemezt adott ki, és a pozitív visszajelzések nem csak itthonról, hanem külföldről is szép számmal érkeztek. A harmadik lemez már készül, de addig is álljunk meg egy pillanatra, és ünnepeljünk együtt.]]>

Idén ünnepli 15. születésnapját a miskolci Zord. A zenekar a fennállása óta két lemezt adott ki, és a pozitív visszajelzések nem csak itthonról, hanem külföldről is szép számmal érkeztek. A harmadik lemez már készül, de addig is álljunk meg egy pillanatra, és ünnepeljünk együtt.
December 5-én, a miskolci Cornerben kerül majd sor az idei utolsó Zord koncertre, mely egyben egy születésnapi buli is lesz. A vendég az Anxius zenekar lesz. A belépés ingyenes.

Az eseményhez alább tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/events/1640265109579349/

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/zord-15-eves-a-zenekar-evzaro-es-szulinapi-buli-a-cornerben/feed/ 0
Fergeteges évzáró programkínálat a ShowBarlangban! http://www.kronosmortus.com/hirek/fergeteges-evzaro-programkinalat-a-showbarlangban/ http://www.kronosmortus.com/hirek/fergeteges-evzaro-programkinalat-a-showbarlangban/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:40:28 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78402 Caught The Flow, Trillon, Grizzly, Sunrise Circus
event: https://www.facebook.com/events/697413770360105/
Belépő: 1000Ft]]>

December 4. (péntek), 19:30h
Caught The Flow, Trillon, Grizzly, Sunrise Circus
event: https://www.facebook.com/events/697413770360105/
Belépő: 1000Ft


___________________________________________________________

2015 december 5. (szombat), 18:00h:
NHD 10. Fesztivál
Age Of Agony, Witchcraft, Gravecrusher,
Purulent Rites, Malvm

Hatalmas szülinapi buli a Neverheard Distro alapításának 10. évfordulója alkalmából, vezető hazai underground black és death metal bandák fellépésével:

Age of Agony – Death Metal – Zalalövő
WITCHCRAFT – Black Metal – Pécel
Gravecrusher – Death Metal – Szeged
Purulent Rites – Death Metal – Budapest
Malvm – Black Metal – Budapest

Koncertek előtt / közben / után szórakoztató programok:
– Dedikálás
– Fotózás
– Disztrózás
– Koccintás
– Vedelés
– Sörkorcsolya
– Borkorcsolya
– Talajtorna

Event: https://www.facebook.com/events/1455585984742369/
Belépő: 1000 HUF

__________________________________________________________

December 9. (szerda), 20:00h
Faterkiller, Safranek, Hurut, Grunge Attack
event: https://www.facebook.com/events/1674799222760675/
Belépő:
_________________________________________________________

December 10. (csütörtök), 20:00h
Headbengs, Twentees, Jáde Nyúl
event: https://www.facebook.com/events/907371656006316/
Belépő: 800Ft

__________________________________________________________

December 11. (péntek), 19:30h:
Good Time Boys, RIOT!, Faith No Man
event: https://www.facebook.com/events/1119742758050995/
Belépő: 1000Ft

Line up:
Kapunyitás 19.30-kor
20.30 Faith No Man (Faith No More Tribute)

https://www.facebook.com/hunfnmtribute/?fref=ts
21.30 RIOT! (Paramore Tribute)

https://www.facebook.com/riotparamoretribute/?fref=ts
22.30 Good Time Boys (Red Hot Chili Peppers Tribute)

https://www.facebook.com/Good-Time-Boys-Red-Hot-Chili-Peppers-Tribute-173488882832234/?fref=ts
__________________________________________________________

December 12. (szombat), 20:00h:
Napokon – évzáró, Baron Mantis – lemezbemutató, Spacetaxi, Indeed
event: https://www.facebook.com/events/1725318851013564/
Belépő: 1000Ft

Az estét egy igéretes fiatal zenekar, az Indeed (band) nyitja, akiknek eddig egy kislemezük jött ki idén februárban:
https://www.facebook.com/indeedthemusic

A folytatásban pedig máris a lényegre tér a Baron Mantis. A zenekar nemrégiben rukkolt elő első EP kiadványával, amit máris első nagylemezük követ. Ízelítőként a ‘Patience’ című számhoz készült klip a Stenken debütált, de írt róla azóta a phenom’enon magazin, és a NOWmagazin.huis: http://index.hu/kultur/zene/2015/11/19/baron_mantis/

Őket követi az este házigazdája, a Napokon zenekar, akik szintén idén jöttek ki legutóbbi nagylemezükkel, az Origo-val. Most az év végére egy rendhagyó évzáró koncerttel készülnek az alkalomra, ami egyúttal előszele a csapat soron következő kiadványának. https://napokon.bandcamp.com/album/origo-2015

Végezetül a Spacetaxi zárja a koncertprogramot, ahol egy kicsit engedhetünk a nadrágszíjon is. Ezt a zenekar legutóbbi lemezével támasztja alá, amit a nyár végén egy nagyszabású klippel übereltek: http://langologitarok.blog.hu/2015/07/31/budapest_megtelt_a_spacetaxival
__________________________________________________________

December 13. (vasárnap), 19:30h:
COLD RAVEN (ITA), WILL’O’WISP (ITA)

Kőkemény doomed black és progressive death metál zenekarok Olaszországból!

event: https://www.facebook.com/events/1085075654835769/
Belépő: 1000 HUF
__________________________________________________________

December 16. (szerda), 20:00h:
Trick, Demény Gergő
event: https://www.facebook.com/events/904804942902169/
Belépő: 500Ft
__________________________________________________________

December 17. (csütörtök), 20:00h:
Owls Are Watching
event: Hamarosan!
Belépő:
__________________________________________________________

2015 december 19. ( szombat), 19:00h
XI. DIES NATALIS FESZTIVÁL

LINE-UP:
ATHAME, FALL, HARLOCH, WRATH OF AZAZEL

A fesztivál oldala: http://diesnatalis.harloch.hu/

event: https://www.facebook.com/events/839628312821071/
Belépő: 1000Ft

__________________________________________________________

December 26. (szombat), 19:30h
Where Is Cooper & Dust N’ Bones
Guns N Roses és Alice Cooper dalok élőben, garantált karácsonyi hangulattal!
event: https://www.facebook.com/events/197970387204048/
Belépő: 1200Ft


__________________________________________________________

December 27. (vasárnap), 20:00h
Foo Lighters, Jane Says
event: hamarosan!
Belépő: 1000Ft
__________________________________________________________

December 28 – 29:
CAVEMAN!
Rumproof, Lies Of The Machine, Leecher, Isatha, Wedding At The Slaughterhouse, Sorronia, Éjfény, Ygfan, Symphonium
event – hamarosan
Belépő: 2 napos bérlet: 1700Ft, napi jegy: 1000Ft
__________________________________________________________

December 30. (szerda), 19:00h:
Men In The Box, Stone Pilots
event: https://www.facebook.com/events/157665604575907/
Belépő: 1200Ft

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/fergeteges-evzaro-programkinalat-a-showbarlangban/feed/ 0
A Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert szombaton! http://www.kronosmortus.com/hirek/a-hammer-concerts-bemutatja-grave-malevolent-creation-krampus-koncert-szombaton/ http://www.kronosmortus.com/hirek/a-hammer-concerts-bemutatja-grave-malevolent-creation-krampus-koncert-szombaton/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:26:48 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78399

Az Ola Lindgren vezette svéd death metal intézmény Grave nemrégiben adta ki a tizenegyedik nagylemezét Out Of Respect For The Dead címmel, és jó hír, hogy november 28-án, tehát most szombaton be is mutatják a friss anyagot a budapesti Kék Yuk-ban, méghozzá egy másik death metal intézmény, a szintén friss albumos amerikai Malevolent Creation társaságában. A bemelegítésről a veszprémi morbid grindcore alakulat, a Krampüs fog gondoskodni.

A Costin Chioreanu (At The Gates, Paradise Lost, Arch Enemy, vagy itthonról a Mörbid Carnage) által készített borítóba csomagolva érkezett október 16-án a svéd death metal egyik úttörőjének, a GRAVE-nek a legújabb nagylemeze “Out Of Respect For The Dead” címmel. Ola Lindgren gitáros/énekes, Mika Lagrén gitáros, Tobias Cristiansson basszer/énekes és Ronnie Bergerstål dobos tavaly ősz óta dolgozott a legutóbbi lemez, az igen jól sikerült, 2012-es Endless Procession Of Souls folytatásán. „Ez lesz az egész pályafutásunk egyik legdühösebb és leggonoszabb lemeze!” – nyilatkozta a zenekar. Hogy ez így van-e, azt élőben lehet tesztelni most szombaton.

Grave: Mass Grave Mass hivatalos videó: www.youtube.com/watch?v=RbAyWFbFmW0

A floridai Malevolent Creation öt év után idén új nagylemezzel jelentkezett. A zenekar immáron tizenkettedik stúdióalbuma a Dead Man’s Path címet kapta, mely szeptember 18-án jelent meg. A világ két legnevesebb, leghosszabb ideje fennálló death metal bandája tehát együtt indult a ‘Death Raid Over Europe’ körútra, hogy bemutassák új lemezeiket!

Malevolent Creation: Blood Of The Fallen hivatalos dalszöveges videó: www.youtube.com/watch?v=s3hHUUNWNM4

Az estét a tavaly óta új énekessel operáló veszprémi morbid grindcore horda, a Krampüs fogja nyitni.

Krampüs: Graveyard Blowjob: www.youtube.com/watch?v=k75wpGI1Keg

a Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert
2015. november 28. szombat
Budapest, Kék Yuk
Belépő:
Elővételben: 3999 HUF
Helyszínen és a Ticketportál hálózatában 4999 HUF
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában

Jegylinkek:

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=16964&page=1

www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47524

Kapcsolódó weboldalak:
www.facebook.com/GraveOfficial
www.facebook.com/malevolentcreation
www.facebook.com/Kramp%C3%BCs-131436373595895/?fref=ts

Facebook esemény: www.facebook.com/events/1471753673131702

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/a-hammer-concerts-bemutatja-grave-malevolent-creation-krampus-koncert-szombaton/feed/ 0
December 3-án ismét Budapesten játszik a Deez Nuts csapata! http://www.kronosmortus.com/hirek/december-3-an-ismet-budapesten-jatszik-a-deez-nuts-csapata/ http://www.kronosmortus.com/hirek/december-3-an-ismet-budapesten-jatszik-a-deez-nuts-csapata/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:05:38 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78396 DEEZ NUTS esetében mondhatni teljesen természetes jelenség! Az elképesztően megosztó modern hardcore fenegyerek, J.J. Peters vezette brigádnak ugyanis legalább annyira védjegye a teljesen önfeledt és bohém szórakozás, mint megegyező jelzőkkel leírható szórakoztatás. Ezúttal december 3.-án, a KVLT színpadán a tavasszal megjelent friss nagylemezüket, a Word Is Bondot mutatják be a tőlük megszokott karakterrel.]]>

A Phoenix Music Hungary és a KVLT bemutatja:

Legutóbbi budapesti koncertjük végén a fél közönség a színpadon landolt, és az ausztrál DEEZ NUTS esetében mondhatni teljesen természetes jelenség! Az elképesztően megosztó modern hardcore fenegyerek, J.J. Peters vezette brigádnak ugyanis legalább annyira védjegye a teljesen önfeledt és bohém szórakozás, mint megegyező jelzőkkel leírható szórakoztatás. Ezúttal december 3.-án, a KVLT színpadán a tavasszal megjelent friss nagylemezüket, a Word Is Bondot mutatják be a tőlük megszokott karakterrel.

A Deez Nuts headlinerként ezúttal igazán komoly mennyiségű vendéget is invitált a turnéra, kezdjük például a beszélőnevű belga NASTY-vel, akik a főzenekarhoz hasonlóan az odamondós, szándékosan leegyszerűsített hardcore komoly képviselői. De a turné szereplője az amerikai EXPIRE legénysége is, akik előszeretettel emelnek már metalcore elemeket is alapvetően szintén hardcore alapokon nyugvó zenéjükbe. Az első hallásra legmeglepőbb fellépő viszont egyértelműen az új-zélandi rapper, LOUIE KNUXX megjelenése, viszont ha figyelembe vesszük azt, hogy a hip-hop előadó J.J. Peters régi jó cimborája, és számtalanszor működtek is közre egymás produkcióiban, akkor már kevésbé tűnik indokolatlannak az, hogy ezt az egyébként dühös és erőteljes estét laza, és a műfaj képviselőitől abszolút nem távolálló hip-hop beatekkel alapozzák meg.

A modern és önfeledt hangvételű, mondhatni bulizós hardcore egyre növekvő számú szerelmeseinek tehát tökéletes évzáró lesz ez az esemény december 3.-án a KVLT-ban.

2015. december 3. Budapest @ Blue Hell

WORD IS BOND EUROPEAN TOUR
DEEZ NUTS (AUS)
Nasty (B)
Expire (USA)
Louie Knuxx (NZ)

Kapunyitás: 19:00
Belépő: 3.900 Ft / 4.900 Ft
Jegyelővétel: CD Pince (100 db), Tixa.hu (50 db)
Jegylink: http://tixa.hu/deeznuts_budapest_bluehell

LIMITÁLT ELŐVÉTEL, MINDÖSSZE 150 DB ELŐVÉTELES JEGY KAPHATÓ!

Linkek:
https://www.facebook.com/deeznutshardcore
https://www.facebook.com/getnasty
https://www.facebook.com/expirehc
https://www.facebook.com/pages/LOUIE-KNUXX/130103447007315
https://www.facebook.com/phoenixmusichungary
https://www.facebook.com/KVLTBP
https://www.facebook.com/Tixa.Hu
https://www.facebook.com/CDPince

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/december-3-an-ismet-budapesten-jatszik-a-deez-nuts-csapata/feed/ 0
End of Paradise – Sikeres volt a 2015-ös év, ingyenes évzáró buli december 5-én http://www.kronosmortus.com/hirek/end-of-paradise-sikeres-volt-a-2015-os-ev-ingyenes-evzaro-buli-december-5-en/ http://www.kronosmortus.com/hirek/end-of-paradise-sikeres-volt-a-2015-os-ev-ingyenes-evzaro-buli-december-5-en/#comments Thu, 26 Nov 2015 08:00:39 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=78392 End of Paradise zenekar. Tavasszal, a Nail Records gondozásában megjelent a Hétköznapi túlélő című albumuk, sok jó bulit tudhatnak a hátuk mögött, és csatlakozott hozzájuk Munkácsi Tamás, az Invader gitárosa is. A zenekar tele van tervekkel, készülnek az új dalok, és szépen gyűlnek a jövő évi koncertdátumok is.
Ezt a remek évet lezárandó, ingyenes koncertre hívnak mindenkit december 5-én, a székesfehérvári Nyolcas Műhelybe, ahol is a Recalling Dreams zenekarral csapnak majd egy közös bulit.]]>

Sikeres évet zár idén a székesfehérvári End of Paradise zenekar. Tavasszal, a Nail Records gondozásában megjelent a Hétköznapi túlélő című albumuk, sok jó bulit tudhatnak a hátuk mögött, és csatlakozott hozzájuk Munkácsi Tamás, az Invader gitárosa is. A zenekar tele van tervekkel, készülnek az új dalok, és szépen gyűlnek a jövő évi koncertdátumok is.
Ezt a remek évet lezárandó, ingyenes koncertre hívnak mindenkit december 5-én, a székesfehérvári Nyolcas Műhelybe, ahol is a Recalling Dreams zenekarral csapnak majd egy közös bulit.

2016-ban is sok városban találkozhatunk majd a csapattal, a már lekötött koncertidőpontok alább:
Január 22. Dunaújváros, Kaptár
Február 20. Szigetszentmiklós, Rock Lyuk
Március 4. Veszprém, Metro
Április 22. Révkomárom, Rock Club 25
Május 21. Miskolc, Corner
Május 28. Budapest, Bige Bike ( az EGO Projekt vendégeként)

A zenekarról bővebb információt a Facebook oldalukon és a honlapjukon találhattok.

https://www.facebook.com/endofparadise/
http://www.endofparadise.hu/

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/end-of-paradise-sikeres-volt-a-2015-os-ev-ingyenes-evzaro-buli-december-5-en/feed/ 0