Kronos Mortus http://www.kronosmortus.com metal ezine Fri, 30 Jan 2015 03:41:48 +0000 hu-HU hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.1 Hate – Leviathan (Official Lyric Video) http://www.kronosmortus.com/hirek/hate-leviathan-official-lyric-video/ http://www.kronosmortus.com/hirek/hate-leviathan-official-lyric-video/#comments Fri, 30 Jan 2015 03:41:48 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70598 ]]>

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/hate-leviathan-official-lyric-video/feed/ 0
Satanic Warmaster – Új album megjelenése a Hells Headbangers-en http://www.kronosmortus.com/hirek/satanic-warmaster-uj-album-megjelenese-a-hells-headbangers-en/ http://www.kronosmortus.com/hirek/satanic-warmaster-uj-album-megjelenese-a-hells-headbangers-en/#comments Fri, 30 Jan 2015 03:39:24 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70594 SATANIC WARMASTER! Az elmúlt 15 évben a banda megőrizte a nevét körülvevő tiszteletet a black metál undergroundjában: látszólag semmi rosszra nem tértek, de folyamatosan becsmérlőek voltak. A zsarnok Werewolf által vezetett banda klasszikust klasszikus hátára halmozott, olyan első gyöngyszemektől mint a „Strength And Honour” és „Opferblut” a relatíve új darabokig, mint a „Carelian Satanist Madness” és „Nachzehrer”, mindig tartva magukat saját ütemükhöz.]]>

Végre visszatért SATANIC WARMASTER! Az elmúlt 15 évben a banda megőrizte a nevét körülvevő tiszteletet a black metál undergroundjában: látszólag semmi rosszra nem tértek, de folyamatosan becsmérlőek voltak. A zsarnok Werewolf által vezetett banda klasszikust klasszikus hátára halmozott, olyan első gyöngyszemektől mint a „Strength And Honour” és „Opferblut” a relatíve új darabokig, mint a „Carelian Satanist Madness” és „Nachzehrer”, mindig tartva magukat saját ütemükhöz. A banda régi támogatója, Hells Headbangers (a Werewolf Records-al karöltve) most büszkén jelenti be a banda ötödik albumának, a „Fimbulwinter”-nek április 7-i megjelenését CD-n, LP-n és kazettán.

Öt hosszú év telt el a „Nachzehrer” óta, és bár a banda elfoglalta magát jópár 7’’ EP-vel és splittel, a „Fimbulwinter” az első nagylemez, mely bemutatja az elmúlt időszak fejlődését. Az albumon a banda az eposzibb és győzedelmesebb vizekre evez, mely az eddigieknél sokkal fagyosabb. Mondhatni egy útinapló SATANIC WARMASTER termetes diszkográfiájához és keresztmetszete a kilencvenes évek black metáljának. Bár a banda hatalmas szerepet játszott a – már magában jelentős fontosságú – finn black metál kialakításában, azonban az örök purista SATANIC WARMASTER-nek veleszületett képessége a már kitaposott utak saját ördögi elképzelései szerinti átalakítása. A testes produkcióval és misztikus, éjjeli eget idéző szintetizátorokkal megtámogatott „Fimbulwinter” egy friss fuvallat az állott-pállott szagban. Érezzétek ti is „Fimbulwinter” erejét!

Tracklist:

1. Fimbulwinter’s Spell
2. Funeral Wolves
3. Korppi
4. When Thunders Hail
5. Dragon’s Egg
6. Nuin-Gaer-Faun
7. Winter’s Hunger
8. Silent Call of Moon’s Temples

Alapító Werewolf így nyilatkozott: „Büszke vagyok, hogy bemutathatom ezt az albumot a világ hordáinak a Hells Headbangers közreműködésével. Remélem megtaláljátok saját utatokat zenémben ebben a vásott világban, és mélyen bebarangoljátok a túloldalt rejlő világot!

www.facebook.com/satanic.war.terror
www.neuntoter.org

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/satanic-warmaster-uj-album-megjelenese-a-hells-headbangers-en/feed/ 0
Klone bemutatja „Here Comes The Sun” albumának első dalát http://www.kronosmortus.com/hirek/klone-bemutatja-here-comes-the-sun-albumanak-elso-dalat/ http://www.kronosmortus.com/hirek/klone-bemutatja-here-comes-the-sun-albumanak-elso-dalat/#comments Fri, 30 Jan 2015 03:30:53 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70590 KLONE bemutatta március 9-én, a Klonosphere records-on megjelenő ötödik nagylemezének, a „Here Comes The Sun”-nak legelső dalát.

A tíz új dal közül az „Immersion” az alábbi linken hallható: http://youtu.be/4w7VxCWLBsE]]>

A francia metálos progresszív csapat, KLONE bemutatta március 9-én, a Klonosphere records-on megjelenő ötödik nagylemezének, a „Here Comes The Sun”-nak legelső dalát.

A tíz új dal közül az „Immersion” az alábbi linken hallható: http://youtu.be/4w7VxCWLBsE

Az ötös belekezdett egy közösségi finanszírozási kampányba az ulule.com-on legújabb lemezük felvételének és kiadásának támogatására. A kampány február 10-ig, mely során a banda 6.000 eurót akar összegyűjteni a felvételek, masterelés és kiadás költségeinek fedezésére.

http://ulule.com/klone-nouvelalbum

A borítót a Joel Robinson Photography-nál készítették.

Tracklist:

1. Immersion
2. Fog
3. Gone Up In Flames
4. The Drifter
5. Nebulous
6. Gleaming
7. Grim Dance
8. Come Undone
9. The Last Experience
10. Summertime

Majdnem két évvel sikeres negyedik albumuk, a „The Dreamers Hideaway” után és két európai turnéval a hátuk mögött Gojira és Orphaned Land társaságában, KLONE visszatér eddigi legnagyratörőbb és leginspiráltabb munkájával. A produceri munkákat a banda, a mixelést és masterelést pedig Francis Castes végezte a Studio Sainte-Marthe-ban. A „Here Comes The Sun”-on az ötös határozottan feszíti ki írásának határait, mesterien ötvözve a Porcupine Tree-szerű progresszív felütéseket a hetvenes évek elemeivel, melyek olyan klasszikusokra emlékeztethetnek, mint a Pink Floyd és a King Crimson. Ezzel az albummal KLONE bizonyítja, hogy ő napjaink egyik legjobb és legmerészebb bandája.

https://www.facebook.com/KLONEBAND
http://www.klonosphere.com
https://www.facebook.com/KLONOSPHERE
https://twitter.com/Klonosphere

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/klone-bemutatja-here-comes-the-sun-albumanak-elso-dalat/feed/ 0
The Monolith Deathcult – “Reign of Hell” (lyric video) http://www.kronosmortus.com/premier/the-monolith-deathcult-reign-of-hell-lyric-video/ http://www.kronosmortus.com/premier/the-monolith-deathcult-reign-of-hell-lyric-video/#comments Thu, 29 Jan 2015 15:00:47 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70582 THE MONOLITH DEATHCULT brutális extrém Death Metal csapat közelgő új "Bloodcults" kislemezéről megtekinthető a YouTube oldalon egy lyric video a "Reign of Hell" című dalra!
A bandát olyan csapatok befolyásolták, mint a CANNIBAL CORPSE, DEATH, NILE, NAPALM DEATH, ASPHYX és BEHEMOTH zenéje.]]>

A holland THE MONOLITH DEATHCULT brutális extrém Death Metal csapat közelgő új “Bloodcults” kislemezéről megtekinthető a YouTube oldalon egy lyric video a “Reign of Hell” című dalra!
A bandát olyan csapatok befolyásolták, mint a CANNIBAL CORPSE, DEATH, NILE, NAPALM DEATH, ASPHYX és BEHEMOTH zenéje.

A “Bloodcults” kislemez március 23-án jelenik meg a Season of Mist kiadónál!

Tracklist:
1. Reign of Hell
2. I Conquistador
3. Der Hexenhammer
4. Doom of the Tawusê Melek
5. Hangmen Also Die
6. GeneSYS
7. Die Waffe Mensch RMX
8. Den Ensomme Nordens Dronning

www.facebook.com/monolithdeathcult
www.facebook.com/seasonofmistofficial

]]>
http://www.kronosmortus.com/premier/the-monolith-deathcult-reign-of-hell-lyric-video/feed/ 0
Paradise Lost – Albumcím és megjelenési dátum http://www.kronosmortus.com/hirek/paradise-lost-albumcim-es-megjelenesi-datum/ http://www.kronosmortus.com/hirek/paradise-lost-albumcim-es-megjelenesi-datum/#comments Thu, 29 Jan 2015 02:53:12 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70579 Tragic Illusion 25 (The Rarities)” albumuk turnéja és 2012-es „Tragic Idol” albumuk után itt az idő PARADISE LOST 14. stúdióalbumának! Az új album címe „The Plague Within” lesz, megjelenése 2015. június 1. Európában és június 2. Észak-Amerikában a Century Media Records-on keresztül.]]>

Tragic Illusion 25 (The Rarities)” albumuk turnéja és 2012-es „Tragic Idol” albumuk után itt az idő PARADISE LOST 14. stúdióalbumának! Az új album címe „The Plague Within” lesz, megjelenése 2015. június 1. Európában és június 2. Észak-Amerikában a Century Media Records-on keresztül.

Nick Holmes így kommentálta: „Másik szögből akartuk megközelíteni az albumot, felkarolva a banda NAGYON korai napjait. Rettentő sötét mégis dallamos albumot írtunk, de ezúttal sok dalnak egyértelmű death metál éle van, amire jó ideje nem volt példa a Paradise Lostban.

Az album mixelését Jaimie Gomez Arellano végezte a londoni Orgone Studios-ban (Ghost BC, Ulver, Cathedral, Angel Witch)

További részletek hamarosan!

PARADISE LOST live:
20.02. NO Bergen, Blastfest
18.07. PL Bolkow, Castle Party 2015
15.08. DE Dinkelsbühl, Summer Breeze Open Air

www.paradiselost.co.uk
www.facebook.com/paradiselostofficial
www.twitter.com/officialpl

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/paradise-lost-albumcim-es-megjelenesi-datum/feed/ 0
Der Weg einer Freiheit – Requiem dalpremier http://www.kronosmortus.com/premier/der-weg-einer-freiheit-requiem-dalpremier/ http://www.kronosmortus.com/premier/der-weg-einer-freiheit-requiem-dalpremier/#comments Wed, 28 Jan 2015 15:00:16 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70573 DER WEG EINER FREIHEIT hamarosan megjelenő "Stellar" című albumáról hallgathatjátok meg a "Requiem" dalát! A német zenekart  Nikita Kamprad - gitár, vokál, Tobias Schuler - dobos, Sascha Rissling -  gitáros és Giuliano Barbieri - basszusgitáros alkotja.]]>

A DER WEG EINER FREIHEIT hamarosan megjelenő “Stellar” című albumáról hallgathatjátok meg a “Requiem” dalát! A német zenekart  Nikita Kamprad – gitár, vokál, Tobias Schuler – dobos, Sascha Rissling –  gitáros és Giuliano Barbieri – basszusgitáros alkotja.

A “Stellar” a Season of Mist kiadónál fog megjelenni március 23-án!

Tracklist:
01. Repulsion
02. Requiem
03. Einkehr
04. Verbund
05. Eiswanderer
06. Letzte Sonne
07. Idyll (bonus track)
08. Unendlich (bonus track)

www.facebook.com/derwegeinerfreiheit

]]>
http://www.kronosmortus.com/premier/der-weg-einer-freiheit-requiem-dalpremier/feed/ 0
Oceano – „Dawn Of Descent” (lyric video) http://www.kronosmortus.com/hirek/oceano-dawn-of-descent-lyric-video/ http://www.kronosmortus.com/hirek/oceano-dawn-of-descent-lyric-video/#comments Wed, 28 Jan 2015 02:57:35 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70576 OCEANO kiadta „Ascendants” című albumának legújabb zenevideóját.

Negyedik nagylemezén a banda ismét bemutatja rá jellemző csonthasogató brutalitását, mellyel újabb dimenziókba merül, eddig felderítetlen mélységeket felfedezve. Egyedi hangzásukat gitáros Scott Smith és Michael Kasper (Carnivale, Dead To Fall), és basszusgitáros Chris Wagner (Monsters) erősíti. Énekes Adam Warren zsigerből feltörő sikolyai és öblös tajtékai tovább erősödtek, már-már embertelen hangszínekbe.]]>

Chicago deathcore nehézsúlyú bajnoka, OCEANO kiadta „Ascendants” című albumának legújabb zenevideóját.

Negyedik nagylemezén a banda ismét bemutatja rá jellemző csonthasogató brutalitását, mellyel újabb dimenziókba merül, eddig felderítetlen mélységeket felfedezve. Egyedi hangzásukat gitáros Scott Smith és Michael Kasper (Carnivale, Dead To Fall), és basszusgitáros Chris Wagner (Monsters) erősíti. Énekes Adam Warren zsigerből feltörő sikolyai és öblös tajtékai tovább erősödtek, már-már embertelen hangszínekbe.

Dawn Of Descent” 3D animációs dalszövegvideó: http://youtu.be/1QQcXYSh3_8

Az „Ascendantsmárcius 23-án jelenik meg Európában és március 24-én az USA-ban. Az album felvétele a The Nook stúdióban történt producer Nick Nativo (Monsters) közreműködésével.

Előrendelés: http://webstore.earache.com/oceano

iTunes előrendelés „Dawn Of Descent” azonnali letöltéssel: http://bit.ly/ascendants-itunes

„Ascendants” lemezbemutató turné

Mar. 16 – Erie, PA – Basement Transmissions
Mar. 17 – Indianapolis, IN – Emerson Theater
Mar. 18 – Newport, KY – Thompson House
Mar. 19 – Sauget, IL – Pop’s
Mar. 20 – Tulsa, OK – The Vanguard
Mar. 22 – Grand Prairie, TX – South By So What?!
Mar. 23 – Houston, TX – Scout Bar
Mar. 25 – Lake Worth, FL – Propaganda
Mar. 26 – Tampa, FL – Local 662
Mar. 27 – Jacksonville, FL – Burro Bar
Mar. 28 – Fayetteville, NC – The Drunk Horse Pub
Mar. 29 – Springfield, VA – Empire
Mar. 30 – Patterson, NJ – The Wild Bull
Mar. 31 – Amityville, NY – Amityville Music Hall
Apr. 01 – Albany, NY – Bogie’s
Apr. 02 – Brooklyn, NY – M2 Brooklyn Asylum
Apr. 03 – Rochester, NY – California Brew Haus
Apr. 04 – Lakewood, OH – The Foundry

http://facebook.com/oceanometal
http://twitter.com/oceanometal

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/oceano-dawn-of-descent-lyric-video/feed/ 0
Pulzus tehetségkutató a Zorall Sörolimpián! http://www.kronosmortus.com/hirek/pulzus-tehetsegkutato-a-zorall-sorolimpian/ http://www.kronosmortus.com/hirek/pulzus-tehetsegkutato-a-zorall-sorolimpian/#comments Tue, 27 Jan 2015 18:26:12 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70571 Pulzus tehetségkutató a Zorall Sörolimpia szerves részévé vált. A tehetségkutatóra bekerült 20 zenekar szakértő zsűri előtt mutatkozhat be, és a Zorall Sörolimpia táborlakói is mindig szép számmal jelennek meg a fesztivál délelőtti programján :) A legjobbak, tehát az első három helyezett, pedig az alábbi díjakon túl, a következő Sörolimpián már teljes programmal mutatkozhatnak be.]]>

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a Pulzus tehetségkutató a Zorall Sörolimpia szerves részévé vált. A tehetségkutatóra bekerült 20 zenekar szakértő zsűri előtt mutatkozhat be, és a Zorall Sörolimpia táborlakói is mindig szép számmal jelennek meg a fesztivál délelőtti programján :) A legjobbak, tehát az első három helyezett, pedig az alábbi díjakon túl, a következő Sörolimpián már teljes programmal mutatkozhatnak be. A Pulzus tehetségkutatón való részvétel sok zenekar számára ugródeszka, ahogy ezt a korábbi években is láttuk és tapasztaltuk.
Akkor a részletek: A jelentkezéseket emailben várjuk (pulzus2012@gmail.com), és az előzetes válogatás után 20 zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra 2015. augusztus 27-én, 28-én és 29-án, Alsóörsön. Jelentkezni február 28-ig lehet. A jelentkezéshez kérnénk csatolni egy zenét mp3-ban, vagy egy Youtube linket, egy fotót és egy rövid biográfiát a zenekarról. Elsősorban saját zenét játszó zenekarok jelentkezését várjuk, így sajnos tribute és feldolgozást játszó zenekaroknak nem tudunk lehetőséget adni. A nevezési díj 10 000 forint, amit csak a bejutott zenekaroknak kell kifizetni.

A zsűri:
Weisz László (Zorall, Kalapács)
Barbaró Attila (Zorall, Junkies)
Gyurcsik György (Rockvilág, Rockpanoráma)
Boltsek Andrea (Accord Management, Metalkilincs)

A díjak :
1.díj:
Fellépési lehetőség a Zorall zenekar előtt a Barba Negrában
Fellépési lehetőség a IX. Zorall Sörolimpián
Promóciós videóinterjú a Rocktükör jóvoltából
Interjú a Rockvilág Rádió, Rockpanoráma című műsorában
Interjú a Metalkilincs hasábjain
3 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben

2. díj:
3 számos demo felvétele az Újpest Próbaterem jóvoltából
Fellépési lehetőség a IX. Zorall Sörolimpián
Interjú a Rockvilág Rádió Rockpanoráma című műsorában
Interjú a Metalkilincs hasábjain
2 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben

3. díj:
1 hónap ingyenes próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek próbatermeiben
Fellépési lehetőség a IX. Zorall Sörolimpián
Interjú a Rockvilág Rádió Rockpanoráma című műsorában
Interjú a Metalkilincs hasábjain
Egy profi bandafotó sorozat a Baloo Kattografi jóvoltából

Várjuk a jelentkezéseket, találkozzunk a Zorall Sörolimpián!
https://www.facebook.com/Pulzus
https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/pulzus-tehetsegkutato-a-zorall-sorolimpian/feed/ 0
When Walls Collapse – “Lost” (Lyric Video) http://www.kronosmortus.com/hirek/when-walls-collapse-lost-lyric-video/ http://www.kronosmortus.com/hirek/when-walls-collapse-lost-lyric-video/#comments Tue, 27 Jan 2015 18:03:54 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70569 ]]>

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/when-walls-collapse-lost-lyric-video/feed/ 0
Blues Pills – Különleges limitált élő album http://www.kronosmortus.com/hirek/blues-pills-kulonleges-limitalt-elo-album/ http://www.kronosmortus.com/hirek/blues-pills-kulonleges-limitalt-elo-album/#comments Tue, 27 Jan 2015 17:56:17 +0000 http://www.kronosmortus.com/?p=70565 BLUES PILLS bejelentette különleges, limitált kiadású élő albumát, a „BLUES PILLS Live”-ot.

Az albumot a tavalyi Freak Valley Fesztivál headline turnéjukon vették fel, mely különleges alkalom volt a banda számára. Az élő album kiadásával szeretnék megköszönni azoknak az embereknek és fesztiválnak, akik napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb klasszikus/blues rock bandájává tették őket.]]>

A multinacionális rock szupersztár BLUES PILLS bejelentette különleges, limitált kiadású élő albumát, a „BLUES PILLS Live”-ot.

Az albumot a tavalyi Freak Valley Fesztivál headline turnéjukon vették fel, mely különleges alkalom volt a banda számára. Az élő album kiadásával szeretnék megköszönni azoknak az embereknek és fesztiválnak, akik napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb klasszikus/blues rock bandájává tették őket.

A drága freakeknek, Freak Valley kiötlőinek és drága barátunknak, Jens Heide-nek.

Számunkra ez a pillanat és nap nagyon különleges volt.

Olyan volt, mintha a kirakós darabjai erre a pillanatra álltak volna össze, a Freak Valley fesztivál átélésére. Ez volt első Freak Valley fellépésünk és legelső headline koncertünk egy kültéri fesztiválon. Jó ideje tudtunk Jens-ről és bagázsáról. Ő adta a bandánk nevét és az első naptól támogatott minket, még azelőtt, hogy a demónk publikus lett volna, vagy egyáltalán felvették volna, mikor még csak egy naiv álom volt hogy egyáltalán emberek előtt játszunk és leszerződtetnek, mielőtt még egy koncertet is adtunk volna – mielőtt egyáltalán megírtuk volna a Devil Mant és mielőtt a banda ténylegesen összeállt volna, mikor még csak egy ötlet szikrája volt. Ez a koncert varázslatos pillanat számunkra – itt ér össze a kör két vége. A lemez csak bakelit és CD formájában jelenik meg – a borítót kedvenc művészünk, Marijke Koger-Dunhamn készítette. Élőben vették fel Európa egyik legkirályabb és legimádnivalóbb fesztiválján – a FREAK VALLEY FESZTIVÁLON. Köszönjük freakek, Freak Valley úttörői és köszönjük Jens ezért az élményért és támogatásért. Soha nem felejtjük el.

Szeretettel – BLUES PILLS

A lemez március 20-án jelenik meg a Nuclear Blaston keresztül bakelit (több színben) és pazar digibook CD formájában. Digitális formában nem lesz elérhető. Csak korlátozott példányszámban kerül forgalomba, későbbi újranyomás nem lesz.

A borítót Marjke Koger-Dunham (The Beatles, Cream) készítette.

Továbbá megerősítették, hogy BLUES PILLS a most júniusi Freak Valley fesztiválon ismét headliner lesz.

További Blues Pills anyagok:

‘No Hope Left For Me’ videó: http://youtu.be/iV9XFldAi7w
‘Jupiter’ dalszöveg videó: http://youtu.be/R5Evh8E3_oI
Hivatalos ‘High Class Woman’ zenevideó: http://smarturl.it/BLUES-PILLS-Woman
Saját producerelésű ‘Gypsy’ videó: http://youtu.be/AFaqK1VShtk
Akusztikus utcai előadás ‘No Hope Left For Me’: http://ow.ly/zJLWy

BLUES PILLS live

07.02. S Goteborg – Sticky Fingers
08.02. S Söndermalm – Kägelbanan
12.02. S Norrkoping – Where’s The Music
06.03. S Malmö – Babel
07.03. S Örebro – Ritz
20.03. DE Erfurt – Stadtgarten
21.03. DE Berlin – Astra
22.03. DE Dresden – Tante Ju
23.03. DE München – Backstage
25.03. CH Geneve – Usine
26.03. DE Lindau – Club Vaudeville
27.03. DE Cologne – Kantine
28.03. DE Olsberg – Konzerthalle
30.03. DE Saarbrücken – Garage
31.03. DE Karlsruhe – Substage
01.04. DE Wiesbaden – Schlachthof
04.04. DE Oberhausen – Turbinenhalle
05.04. CH Zürich – Komplex
22.04. UK London – Islington Academy
23.04. UK Cardiff – The Globe
24.04. UK Manchester – Club Academy
25.04. UK Dublin – Voodoo Lounge
27.04. UK Belfast – Limelight 2
28.04. UK Glasgow – Cathouse
29.04. UK Nottingham – Rescue Rooms
30.04. UK Bristol – Bierkeller
04.06. D Netphen-Deuz – Freak Valley Festival
05.06. D Nürnberg – Rock im Park
06.06. D Geiselwind – Out And Loud Festival
07.06. D Mendig – Rock am Ring
12.06. AT Nickelsdorf – Nova Rock
19.06. BE Dessel – Graspop Metal Meeting
09.07. D Ballenstedt – Rock Harz Festival
10.07. CZ Vizovice – Masters Of Rock
06.08. ESP Vilenna – Leyandas Del Rock

www.bluespills.com
www.facebook.com/bluespills
www.nuclearblast.de/bluespills

]]>
http://www.kronosmortus.com/hirek/blues-pills-kulonleges-limitalt-elo-album/feed/ 0