Hírek

A Norylsk nevű kegyetlen lengyel grindcore kvartett kiadta második teljes albumát a Selfmadegod gondozásában

Catholic Dictatorship címen megjelent a lengyel NORYLSK banda második albuma a Selfmadegod Records gondozásában, mely már teljes egészében meghallgatható és nemzetközileg megrendelhető.

Az új NORYLSK album az év egyik legkegyetlenebb és legádázabb grindcore anyagát vágja egyenesen hallgatói arcába. A lemez 14 új, durván súlyos trackkel dübörög a korai Regurgitate, Dead Infection, Squash Bowels és az Extreme Conditions…-korszakos Brutal Truth nyomdokaiban. A felvételek és a mastering Michal Grabowski (Feto In Fetus) irányítása alatt folytak a lengyelországi Studio666 stúdióban 2014 decembere és 2015 februárja között, a kinézet pedig a Mentalporn munkája. A lemez formájában egy zúzós grindcore buldózerre számítsatok.

A Catholic Dictatorship a NORYLSK bandától teljes egészében meghallgatható a Selfmadegod BANDCAMP oldalán.

Catholic Dictatorship számlista:

  1. F.K.K
  2. Product Of Lobotomy
  3. Potential And Flesh
  4. Mental Alienation
  5. Sexual Apartheid
  6. Mental Selection
  7. Children Of The Political System
  8. Political Monologue
  9. Opec Paradox
  10. The Run
  11. The Pilgrimage To The Holy Places
  12. The Face Of Death
  13. The Whore Across The Ocean
  14. The Creator

NORYLSK tagok:

TV – ének
Kwiat – gitár
Budyń – basszus
Lukass – dob

A banda 2008 közepén alakult, amikor Kwiat, Budyń és TV elhagyta régi bandáját, a Trockit, hogy új csapatot alakítsanak. Dobosuk LukaSS lett, és megszületett a NORYLSK banda. 2009 során a zenekar új hangzását és dalait az élő tömegeken tesztelte, az év végére pedig több számukat is felvették, melyeket aztán 2010-ben adtak ki hármas spliten a Fulcrum és Feto In Fetus bandákkal „The Strange Case of The Missing Corpse” néven a német Angel Aids Records égisze alatt. Még abban az évben a NORYLSK felvette Political Pollution című debütáló albumát, mely 2011 novemberében került kiadásra a Let It Bleed Records kiadó által. A csendet több évnyi szünet után megtörve a NORYLSK 2014 novemberében vonult stúdióba második albumuk, a Catholic Dictatorship felvételeire, mely most a Selfmadegod Records kiadóval kötött szövetségük által zúdul a tömegekre.

http://norylsk.q4.pl
http://www.facebook.com/norylsk

Kapcsolódó cikkek

A Norylsk leszerződött a Selfmadegod Records-zel; új album hamarosan

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek