Hírek

Coliseum album újra megjelenik deluxe változatban augusztus 19-én

Hallgassátok meg ColiseumNo Salvation” dalát most a Decibel Magazine-on.

A Louisville-ből származó zenész, Ryan Patterson által alapítva, két másik tagjával, Kayhan Vaziri-vel és Carter Wilsonnal, a Coliseum triója napjaink kortárs punk bandáinak egyik lételeme lett. A Coliseum sikeresen ötvözi a progresszív zenekészítést, kőkemény buzgalmat és a létfontosságú társadalmi tudatosságot egyetlen folyamatosan fejlődő művészi vízióba.

Az elmúlt évtizedben a Coliseum tucatnyi kiadón keresztül jelentette meg anyagait, mint a Temporary Residence, Relapse, Level Plane, Auxiliary (Ryan saját kiadója), sőt, még a Deathwish is („True Quiet/Last Wave”, 2009). A 2014-es év pedig ismét összehozta Coliseumot és Deathwisht mint végleges kiadót. „Messzire visszanyúló történelmünk van a Deathwish-el és annak bandáival”, mondta Patterson. „Nem csak hogy együtt dolgoztunk velük a „True Quiet” lemezen, de világkörüli turnékon voltunk a Deathwish-es bandákkal, kiadtunk egy splitet a Doomriders-el és volt szerencsénk jó pár Deathwish kiadványt megtervezni. Bár új fejezetet jelent, hogy a Coliseum hivatalosan is csatlakozik a kiadóhoz, mégis olyan, mintha hazatérnénk.”

Coliseum 10. évfordulójának megünneplésére büszkén mutatjuk be a „Coliseum” (Deluxe Reissue)-t, mely egy 20 dalból álló gyűjtemény klasszikus azonos nevű debüt albumukról (mely 2006 óta nincs forgalomban) megspékelve nyolc nélkülözhetetlen számmal az ősidőkből. Eredetileg Jason Loewenstein (Sebadoh) által felvéve, most pedig teljesen remixelve Joel Grind által (Toxic Holocaust), a kiadvány új delux csomagolást, betekintést engedő jegyzeteket és a John Baizley (Baroness) által tervezett borítót tartalmazza. Coliseum turnédátumait lent keressétek, a Deluxe Reissue pedig megrendelhető a Deathwish e-Store-ból.

COLISEUM turnédatum (h/n/é):

péntek 6/20/14 – Louisville, KY @ The New Vintage w/ Xerxes
péntek 7/18/14 – Dover, NH @ Sonny’s Tavern w/ Trap Them
szombat 7/19/14 – Brooklyn, NY @ Brooklyn Night Bazaar w/ Trap Them
vasárnap 7/20/14 – Philadelphia, PA @ The Barbary w/ Trap Them
szerda 7/23/14 – Cambridge, MA @ Middle East – DW Fest w/ Converge, Trap Them
szombat 8/16/14 – Chicago, IL @ Beat Kitchen
vasárnap 8/17/14 – Grand Rapids, MI @ Pyramid Scheme
hétfő 8/18/14 –  Hamilton, ON @ Doors Pub
kedd 8/19/14 – Toronto, ON @ Silver Dollar w/ Burning Love

https://www.facebook.com/coliseumsoundsystem

Kapcsolódó cikkek

Coliseum „Detached” video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek