Hírek

Engraved Disillusion új album részletei

Délnyugat-Anglia metál óriása, ENGRAVED DISILLUSION bemutatta második albumának, a 2011-es „Embers Of Existence” utódjának részleteit.

The Eternal Rest” címmel az albumot a Thin Ice Studios-ban vették fel Karl Groom (Dragonforce, Threshold) közreműködésével 2014 nyarán, tíz dalával pedig egy epikus, változatos és helyenként tántoríthatatlan metálnak mutatja magát. Az új vokalistával, Matthew William Meaddel és basszusgitáros Aaron Prestonnal a banda változatosabbá tette és új elemeket hozott hangzásába, nevezetesen a tiszta vokálok beiktatását.

Gitáros Toby Stewart így kommentálja: „Mikor elkezdtük írni az albumot, biztosra mentünk, hogy azt írjuk amit akarunk még akkor is, ha esetleg másik irányba sodorna előző kiadványainkhoz képest. Untok már, hogy a bandák azt a zenét csinálják amit elvárnak tőlük, miközben sokkal többre is képesek lennének. A szó ami először beugrott az album írásánál az „epikus” volt. Óriási, dallamos hangzást akartunk. Úgy érezzük, hogy a dalírás egy újabb szintre emelkedett, mi pedig ezen az albumon pont azt értük el, amit akartunk.”

A borítót Collin Marks (Rain Song Design) végezte az utolsó simításokat.

The Eternal Rest
01) Life is…
02) Embrace The Flames
03) Lost
04) Curse The Sorrow
05) Shadows Run Black
06) No Tomorrow
07) Into Oblivion
08) In Aeternum
09) Echoes From A Silent Sky
10) The Eternal Rest

Az albumot saját kiadásban adják ki október 31-én.

www.engravedband.co.uk
www.facebook.com/EngravedDisillusion

Kapcsolódó cikkek

Engraved Disillusion „Embrace The Flames” videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek