Koncertajánló: Nag, Torn From Earth, Blackmail

Print Friendly, PDF & Email

2017. feb 14, 8:11 :

Márciusban a Conan buli után még egy alkalommal biztosan meg fogja érni ellátogatni a Dürer Kertbe, hiszen nem akármilyen nevet hozott el Nektek a Tukker Booking és Mc Zhoola!

A norvég színtér utóbbi évek egyik legjobban fejlődő bandája, a nyugati parti NAG fogja tiszteletét tenni nálunk. A gyilkos trióról annyit érdemes tudni, hogy agresszív punkban utaznak, amit nem kevés hardcore-ral, illetve black metállal fűszereznek. Első hallásra sokaknak a szintén norvég Okkultokrati ugorhat be, viszont, ha jobban belemerülünk a zenéjükbe, akkor egy sötétebb, agresszívabb jelenséggel ismerkedhetünk meg.
A zenekar debütlemezét mindenkinek figyelmébe ajánljuk, ami 13 számnyi dühöt, agressziót és elkeseredettséget foglal magában.
A mizantrópikus szövegek és a sötét hangulat miatt élőben remélhetőleg még nagyobb vehemenciával fognak érvényesülni a zenekarra aggatott jelzők és keményen oda fognak vágni nekünk.

Hazai részről olyan kiváló bandák fogják bemelegíteni az estét, mint a post metál / sludge-ban jártas Torn From Earth, és a Crust/Punkban ügyeletes Blackmail.

Start: 20.00
Zenekari támogatás: 1000 forint

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1856446631236811/

Ezt a cikket eddig 247 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!