Hírek

Kruk – „Last Chance” videoklipről előzetes képek

Múlt hétvégén a lengyel hard rock KRUK felvette legújabb, szakmailag is elismert „Before” című albumuk „Last Second” dalának zenevideóját. Az összes felvétel kint készült, melyet nehezített a forró, viharos időjárás. A stáb hajnalban kezdett és dél előtt fejezte be a munkákat. A videó hivatalos premierje szeptember elején lesz, azonban most megtekinthetitek a szet során készített képeket ITT.

A „Before”, mely az egyik legjobb lengyel hard rock banda legújabb albuma, június elején jelent meg. A banda negyedik nagylemeze érdekes lehet olyan nagy bandák rajongóinak, mint a Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath és DIO. Az album tartalmaz egy bónusz DVD-t: élő koncert a Spodek Hallban (Katowice, 2014 február), ahol Kruk a legendás Deep Purple előzenekara volt, interjúk, dokumentár és stúdió beszámoló.

A bandát 2001-ben alapította Piotr Brzychcy és Krzysztof Walczyk. A tagokra nagy hatással volt Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath és Uriah Heep, melyek a klasszikus rock formájába faragták Kruk zenéjét. 2006-ban felvették „Memories” című albumukat Grzegorz Kupczykkal (Ceti és ex-Turbo vokál). Az album az előbb említett bandák előtt hajtott fejet. Az elkövetkező években Kruk a saját útján haladt tovább, és sikeresen kialakította saját hangzását. Rendes debüt albumuk „Before He’ll Kill You” címmel 2009-ben került megjelenésre és mind a média, mind a rajongók jól fogadták. 2011-ben kiadták második stúdió albumukat. Az „It Will Not Come Back”-en vendégszerepelt Doogie White (ex-Rainbow, Yngwie Malmsteen, Tank). Lelkes visszajelzéseket kapott mind a lengyel, mind a tengerentúli oldalról. Kruk olyan rocklegendák előzenekara volt, mint a Deep Purple, Uriah Heep, Thin Lizzy, Whitesnake, Graham Bonnet, Rainbow volt énekese és a Michael Schenker Group. 2012-ben kiadták „Be3” albumukat. Új albumuk június 9-én jelent meg Európában és július 8-án Észak-Amerikában.

http://www.kruk.art.pl/
https://www.facebook.com/KrukPL

Kapcsolódó cikkek

A Kruk bemutatja új live anyaga, a „Beyond Live” előzetesét

KMZ

Kruk – Last Second (Official Video Clip)

KMZ

Hot News: Kruk reveal another track from their new album „Before”

KMZ

Hot News: Piotr Brzychcy (Kruk) joins the ENGL Amps. family!

KMZ

Hot News: Kruk reveal the first track from their forthcoming album „Before”

KMZ

Hot News: Kruk – new album „Before” enhanced with a bonus DVD!

KMZ

Hot News: Kruk reveal the cover artwork of their forthcoming album „Before”

KMZ

Hot News: Kruk reveal the title of their forthcoming album

KMZ

Hot News: Kruk – re-issue of the band’s debut album out in February & new album in mid 2014

KMZ

Hot News: Kruk – Listen to another track from „Be 3” / download link for radiostations

KMZ

Hot News: Kruk reveal the cover artwork of their forthcoming album „Be 3”

KMZ

Hot News: Kruk reveal the title of their forthcoming album. Listen to the first track!

KMZ

Hot News: Kruk – Start work on a new studio album

KMZ

Hot News: Kruk – „In Reverie” video now on YouTube!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek