Hírek

Northern Crown „A Perfectly Realized Torment” exkluzív stream a The Obelisken

A dél-floridai epic doom metálos NORTHERN CROWN közelgő „In The Hands Of The Betrayer” EP-jük új dalát premierezteti a The Obelisken. Az „A Perfectly Realized Torment” meghallgatható ITT.

Az EP október 14-én jelenik meg.

A címdal streamje és az EP előrendelése az alábbi linken található: http://music.northerncrownband.com/album/in-the-hands-of-the-betrayer

  1. In the Hands of the Betrayer
  2. A Perfectly Realized Torment
  3. Crystal Ball [Candlemass Cover]
  4. Approaching, Encroaching Storm
  5. To Thee I Give an Orchid

Az „In The Hands Of The Betrayer” négy és húsz perc között terjedő veszett dalokat tartalmaz. Lefedve a megtorlás, sokk, gyalázat és elkeseredés érzéseit, az album CANDLEMASS 1986-os „Crystal Ball” dalának feldolgozásával teszi kerekké magát. „A doom leginkább az elidegenedésről szól” mondta dalíró és gitáros Zachary Randall. Ha más bandákat az erdő fáinak tekintjük, akkor NORTHERN CROWN az a fátyolos köd, ami körbefogja őket. Randall így magyarázza tovább: „ez egyértelműen az eddigi legszemélyesebb mű amit készítettem, mind zene mind szöveg terén.” Mindegyik dal, ahol a legrégebbi több mint tíz éves, részletgazdag, érzelmes és az emlékezetesség halvány sugarát sejteti. NORTHERN CROWN nem más, mint – egy kis szemkápráztatással keverve – a közelgő viharra való feleszmélés.

www.northerncrownband.com
www.facebook.com/NorthernCrownDoom
twitter.com/NrthrnCrownDoom

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek