Necrowretch – Satanic Slavery (Official Video)

Print Friendly, PDF & Email

2017. feb 8, 16:00 :

A gitáros-énekes, Vlad így nyilatkozott a NECROWRETCH nevében: „Büszkén mutatjuk be új albumunk, a ’Satanic Slavery’ címadó dalát. Egy pokolba szóló baljós hívószó, megrontott univerzumunk minden elemével. Ez a dal lángok tengerébe próbál rántani az elkövetkező ezer évre! A Hexxagram által készített animációs videó most először kelti életre a NECROWRETCH bestiáját – és most eljött érted!

A harmadik csapás halálos. A NECROWRETCH teljes frontos támadást indít minden ellen, ami csillog és polírozott a modern metálban. A „Satanic Slavery” mocskos, darálós, gonosz, és gyönyörűen megszelídíthetetlen. Ez a lemez csupa nagy betűvel kalapálja a fejünkbe azt, hogy DEATH METAL, és közben nem süpped agyatlan nosztalgiába.

A NECROWRETCH gyökerei egyértelműen elénk tárulnak. A korai death metal tisztán hallható thrash elemekkel adja a „Satanic Slavery” alapját. A POSSESSED és a DARK ANGEL ugyanolyan kivehetően visszhangzik mint az ádázul reszelő black metal vokálok, a svéd behatás dallamosabb jellege pedig egy csipetnyi DISSECTION társaságában tűnik fel.

Amikor a vokalista-gitáros Vlad megalkotta a NECROWRETCH bandát majd’ 10 éve, olyan extrém csapatokból merített inspirációt, mint az IMPALED NAZARENE, NIHILIST, a MARDUK, és különböző dél-amerikai death metal csapatok.

Több tagcsere után 2013-ban végre Vlad mellé szegődött Ilmar, aki a dobokat ütötte kérlelhetetlenül – ezután robbant a banda „Putrid Death Sorcery” névvel megjelent debütáló albuma. Erős kötődésüket az underground színtérhez az ugyanabban az évben megjelent, korai anyagokból válogatott „Bestial Rites 2009 – 2012” jelezte.

„With Serpents Scourge” című 2015-ös második lemezükkel a NECROWRETCH újabb zenei csavarokat hozott, amik az olyan svéd black death úttörők hangzását elevenítette fel, mint a DARK FUNERAL, DISSECTION, vagy a NECROPHOBIC. Több európai és ázsiai turné után a NECROWRETCH bebizonyította, hogy a francia extrém metál él és virul!

A srácok most úgy fejlesztették tökélyre death metalról alkotott kegyetlen képüket, hogy nem dobták maguk mögé sikerüket hozó receptjüket. Készüljetek a becsapódásra: a „Satanic Slavery” vészesen közeleg!

Tagok:

Vlad: gitár, vokál
Ilmar: dob
K. Desecrator: basszus

www.facebook.com/Necrowretch
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/NecrowretchShop

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 431 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!