Premier

River Black – #Victim (official premiere)

A River Black egy gyémánthegyű fúróhoz hasonló zenét produkál, hogy lukat fúrjon a metal zene pajzsába, és ezeken át végre friss levegőt eresszen be.

Az igen erős, a zenekarról elnevezett album kérlelhetetlenül agresszív, és halálosan pontos. A thrash metal-lal való szoros kapcsolatra alapulva, az amerikaiak a klasszikus stílust a modern felhasználással ötvözték, felhasználva a death metalt, hardcore, és egyéb hasonló műfajokat. Mindezt egy nagyon erős hangzás fejeli meg, és ezt dobják az ember képébe.

A River Black tapasztalata jó példa arra, hogy az erő és tehetség nem csak a semmiből jön. A gitaros JA és a dobos DW (Municipal Waste) a Burnt by Sun feloszlása után formálta ezt a csapatot. Ez a veterán duó úgy erezte, hogy szükség van az előző csapat mögötti szellem és energia megőrzésére, miközben egy kicsit sötétebb és súlyosabb irányba fordultak. Hogy teljes legyen a csapat, W es A a Revolution bőgősével (BB) es a Burnt by Sun-ból jól ismert MO-vel egészült ki a társaság.

A teljes csapat összeállását követően, a River Black felvette a legelső albumat a New Jersey TE stúdióban (THE DILLINGER ESCAPE PLAN, HATEBREED, THE BLACK DAHLIA MURDER), Eric Rachel producer közreműködésével (SKID ROW, MUNICIPAL WASTE, GOD FORBID).

Nyomd fel a hangerőt, és hagyd, hogy a Rive Black megszólaljon; a hatás fenyegető.

Track-list:
1. Jaws (1:59)
2. Honor (3:15)
3. Low (3:20)
4. Shipwreck (3:43)
5. River Black (0:47)
6. South by South (3:26)
7. Boat (2:32)
8. Move (3:23)
9. #Victim (3:09)
10. Sink (2:31)
11. Everywhere (4:52)

Tagok:
Mike Olender: vokál
John Adubato: gitár
Brett Bamberger: basszusgitár
Dave Witte: dob

www.facebook.com/RiverBlackMusic
http://smarturl.it/RiverBlackShop
www.facebook.com/seasonofmistofficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek