Afterlife

Átok – új élményekkel és új ismeretségekkel gazdagodtunk

2022. november 26. @ Székesfehérvár, Nyolcas Műhely

Átok zenekar

Nagyon vártuk már ezt a hétvégét, hiszen pénteken és szombaton is játszottunk. Tiszta turné hangulat uralkodott el rajtunk: pénteken Szegeden, a Városi Rock Klubban nyomtuk a Nemezis és a Molnár Róbert Band társaságában, szombaton pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhelybe mentünk a NoTs zenekar meghívására.

A nagy várakozást azért beárnyékolta néhány baljós előjel:

Péntek délután kaptuk a hírt Söritől, a NoTs basszusgitárosától, hogy a Manimal Inc. zenekar betegség miatt nem tud játszani szombaton (Innen is jobbulást kívánunk!). Mindkét zenekar veszettül kereste a beugrós bandát, de sajnos estére arra jutottunk, hogy elengedjük, maradunk ketten.

Aztán szombaton, indulás előtt kiderült, hogy nem férünk be abba az autóba, amivel utaztunk volna, pedig nem kellett sok cuccot vinnünk, mivel a NoTs úgy rendezte, hogy elég sok mindent kaptunk. Tehát így nézett ki az indulás: bepakolás-kipakolás-bepakolás (egy nagyobb autóba), így rögtön az indulásnál összeszedtünk egy kis késést, és némi ideget. Szerencsére még így is jó időben érkeztünk.

A „baljós árnyak” újabb felvonása a bepakolás után következett: a basszus erősítőm folyamatosan levágta a biztosítékot. Ekkor már lefőtt a kávé nálam, de ismét segítséget kaptam, Söri felajánlotta az ő cuccát, így kölcsön erősítőn, de lement a buli. Nagyon köszönöm, Söri!

Ilyen előzmények után kezdődött a koncert, ami utólag az egyik legjobb bulink volt. Bár nem voltak sokan (egyrészt hónap vége, másrészt előző nap ugyanott egy extra erős buli), de mi nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném, hogy a hangosítás szuper volt, a színpadon mindenkit lehetett hallani, és azt mondják, hogy a nézőtéren is jól szólt muzsika. Lányos zavarunkban a számok sorrendjét kicsit megvariáltuk koncert közben, de ez nem tudatos volt, csak így alakult.

A koncert után egy gyors pakolás, majd irány a pult! Amíg a NoTs felpakolt, addig pár szóban megbeszéltük egymás közt a koncertet, aztán irány a színpad előtti rész, mert tudtuk, hogy jó muzsikát fogunk hallani! És nem is csalódtunk, a NoTs odatette magát! Remek koncertet nyomtak, és azt kell mondjam, hogy legjobban az énekes teljesítménye nyűgözött le. Nagyon tetszett! Feltehetően azért is figyelem jobban az énekeseket, mert a mi bandánk jelenleg három fősre redukálódott, és kényszerből ketten nyomjuk a szöveget Bodnár Péter „Bogyó” gitárossal, de mindenképp szeretnénk majd egy frontembert a zenekarba.

A koncertek után még maradtunk egy kicsit, beszélgetni, barátkozni, fogyasztani a finom nedűkből, aztán meg kellett indulni haza, mert várt még ránk pár kilométer. Összességében azt mondhatjuk, hogy megérte elmenni, mert új élményekkel, új ismeretségekkel és egy nagyszerű bandával, a NoTs zenekarral gazdagodtunk.

Átok zenekar:

Szűcs Tamás – dob

Bodnár Péter „Bogyó” – gitár, ének

Trucza Szabolcs – basszusgitár, ének (?)

Setlist:

Halálod óráján
Menjen a sereg!
Ne lőj túl a célon!
Félelem
Senki sem ért
Jelen
CHF
Látomás
Világkép
Átok
Háború

Nots221120

3 hozzászólás

KOVÁCS Zsolt
KOVÁCS Zsolt 2022. november 29. 21:02 at 21:02

Kiváló koncert volt, tök jó, hogy így is megjelenést kaptatok!

Válasz
Átok
Átok 2022. november 30. 15:37 at 15:37

Köszönjük szépen 🤘🏻

Válasz
Átok
Átok 2022. november 30. 15:36 at 15:36

Köszönjük 🤘🏻

Válasz

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek