Afterlife

BlackLore – az ilyen koncertekért élünk

2023. július 1. @ Budapest, S8 Underground Club

BlackLore zenekar élményei

Az elsejei S8 bulira az Effrontery-s barátok révén kaptunk meghívást, és a fellépő zenekarokat végignézve komoly fejvakargatás is indult: mit a mi kicsit szimfo kicsit Maiden alapú csajfrontos heavy metalunk kezdeni egy olyan közönséggel, ami négy extrém metal hordára érkezik, ráadásul záróbandaként, éjfélkor?

Külön érdekessége volt az estének az, hogy a zenekar története során először két külföldi, nevezetesen olasz bandával játszhattunk egy színpadon. Az olasz srácok végtelenül rendesek voltak, lehetett velük dumálni a buli után.

Az igazi örömünnep azonban akkor jött el, amikor mi léptünk fel a színpadra. Boldogan láttuk az, hogy nemcsak a közönség várt minket lelkesen, de a többi zenekar zenészei is. Ami a koncert közben történt, az már valóban leírhatatlan volt: Négy death banda közönsége ugrált, táncolt, pogózott, szélmalmozott és bulizott a nekünk kiszabott szűk ötven perc alatt a színpad előtt.

Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy részt vehettünk ezen a bulin, és az, hogy a közönség megtartott minket éjfél után is. Ez a koncert emlékezetes marad számunkra, és arra ösztönöz minket, hogy továbbra is meneteljünk előre.

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, és támogatott minket ezen az estén (külön pacsi Filák Zsoltnak, az Effrontery dobosának, amiért ad hoc beállt hozzánk roadnak). Az ilyen koncertekért élünk, és nem lehetünk eléggé hálásak a rajongóknak. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk újra és még több emlékezetes pillanatot oszthatunk meg veletek a színpadon!

„Follow the Lore”

Setlist: 

1. Blood in the Sea
2. Birth of a Pirate
3. Iloveyouse with abuse
4. The Friend I've never had
5. Spirit Healer
6. That's how it will be
7. The world beneath our feet

FB: https://www.facebook.com/events/2861560970647511

230701Obscura Qalma

Kapcsolódó cikkek

AdryA, BlackLore, Pink Dragon – igazi partyhangulat

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek