Afterlife

Fallen Greek Gods – sikeres koncertnek könyveltük el

2023. február 10. @ Kecskemét, Kilele Music Cafe

Fallen Greek Gods zenekar

Előjáróban szeretnék néhány szót ejteni a zenekarról. A Fallen Greek Gods, 2021 tavaszán alakult thrash/groove metalt játszó trió. Zenénkben a gyors vehemens témák harmonizálnak a csontig hatoló dallamokkal. Jelenleg az első albumunkon dolgozunk, melyhez az összes dal elkészült, és ezekből már koncerten is játszottunk. Eddig a koncertekre való készülés miatt háttérbe szorultak a munkálatok, de most egy koncertmentes időszak veszi kezdetét melynek során az albummal foglalkozunk leginkább. A jövőbeli koncertek egyelőre szervezés alatt állnak, amint lesznek dátumok a megfelelő platformjainkon közöljük őket.

A Monastery zenekarnak köszönhetően jutottunk el elsőnek Magyarországra. Nekem személyesen mindig nagy vágyam volt az anyaországban is zenélni. Mindig is azt éreztem, hogy magyar zenekarként, ha angolul is írjuk a dalainkat, ott tudunk a legjobban érvényesülni. A Monastery zenekarral a kapcsolatunk még szeptemberben kezdődött, amikor a zenekar vezetője és dobosa, Kovács Róbert megkeresett, hogy mi lenne, ha csinálnánk közös bulikat Erdélyben. Ezek az erdélyi bulik nagyon jól sikerültek. Kiváló zenészeket és nagyszerű arcokat ismertünk meg a Monastery személyében. Hálásak vagyunk a segítségükért, reméljük, hogy a kooperáció nem áll meg itt, sőt bízom benne, hogy nem kell sokat várni a közös fellépésig. Nos, az ő meghívásuk kapcsán jutottunk el Kecskemétre. Mi nyitottuk az estét, úgy véljük egész erős kezdés volt, a koncert negyedénél az emberek teljesen beindultak, és úgy buliztak, mint még soha. Ezt nagyon jó érzés volt látni, nagyon feldobott minket. Ezzel párhuzamosan megtelt a hely, és mondhatni teltház lett. Minket követett a Deprived of Salvation, akik egy hatalmas metál zúzdával pusztítottak, őket követte a Monastery, majd az estet koronázta az Atrox Trauma. Egy őrült, súlyos metál bulit tudhatunk magunk mögött. Köszönjük mindenkinek, aki eljött és megtisztelt minket. Reméljük nem kell sokat várni a következő találkozásig.

Koncert előtt mindig tűkön ülünk, a beállás és az átszerelés a kis klubokban mindig kapkodással és „stresszel” telik, ami egy kicsit meg tudja bélyegezni a hangulatot játék közben, de igyekszünk kizárni minden zavaró tényezőt, és maximálisan a produkcióra figyelni. A színpadon mindig öröm fent lenni, hatalmas energiák szabadulnak fel, nem véletlenül azonosítják a zenélést és a koncertezést a különböző tudatmódosító szerekhez, mert tényleg egy másik világba repít az a 40–50 perc. Szerintem, nem létezik az a drog, ami ezt a hatást el tudja érni, és az ember függőjévé válik a koncerteknek, pont emiatt a hatás miatt. Megpróbáltuk a legjobb formánkat hozni, igyekeztünk nagyon jól zenélni és „letépni az emberek fejét”. Úgy érezzük sikerült. Sikeres koncertnek könyveltük el, a kecskeméti koncertet. Koncert után, mint mondtam kapkodva és sietve átadjuk a terepet a következő bandának. Utána alkoholos nedűt veszünk magunkhoz, és mintegy visszacsatolásképp azt kortyolgatva várjuk a következő bandát, akit megnézünk, és ha nagyon jó, amit csinálnak, akkor még bulizunk is rá. Kecskeméten, ez utóbbi történt, nagyon jó bulit csináltak a többi zenekarok. Úgy láttuk mindenki maximálisat hozta.

SETLIST:

KÍNMENET
HARCRA
ONLYNEST
PARALLAX
ADVICE
MINDGATE
LET IT OUT
ENLIGHTENED
IMMUN + OUTRO

Zenekar elérhetőségei

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070003904343

Instagram: https://www.instagram.com/falle_ngreekgods/

Youtube: https://www.youtube.com/@fallengreekgods7102/featured


230210Monastery

Kapcsolódó cikkek

Koncertajánló: Monastery / Malediction / Fallen Greek Gods (RO) / We Are Dust You Turn Into (CZ) / KillerSick

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek