Afterlife

Feretrum – két új nóta, sok rajongó és kiváló hangosítás

2022. szeptember 3. @ Budapest, S8 Underground Club

Unhallowed Night I.

Feretrum zenekar

Szeptember 3-án került megrendezésre az első Unhallowed Night Budapesten, az S8 Underground Clubban.
Az estét a helyi Préda zenekar nyitotta, feszes thrash metal műsoruk volt, amelyet igazi badass átkötő szövegekkel prezenáltak! Egész jól megtelt a terem, a hangulat is kezdett kialakulni.

Utánuk a Blizzard érkezett, és velük együtt a black metal. Ők már azokban az években is aktívak voltak, ami a műfaj egyik legjobb korszakának számít, így nem is keltettek csalódást, a nevükhöz teljes mértékben hű pusztítást rendeztek. Technikás és gyors dobjátékra épültek a hóvihar hangulatú riffek, amelyeket igazi black metal vokalizálás kísért, kellően agresszív stílusban. Zenei hatásként én főleg Dark Funeral elemeket fedeztem fel, és némi Dew-Scented -et is!

Harmadik zenekarként a Nucleanus lépett színpadra, igazi pörgős extreme metallal. Egyedi megjelenésű zenekar, a zenéjükben pedig sokféle hatás felfedezhető. Sajnos csak az első néhány számot tudtuk megnézni a készülődés miatt.

Még éjfél előtt, utolsó zenekarként kezdtünk a Feretrummal. Szerencsére az emberek nem fáradtak el és nálunk is sokan voltak. Főleg a két nagylemez anyagáról játszottunk, de előkerült két teljesen új nóta is. Hála az S8 legénységének a hangosítás kiváló volt, a szervezéssel kapcsolatos dolgok is rugalmasan mentek, és mivel szép számmal összejött a közönség is, ezért valószínűleg tudunk tartani majd Unhallowed Night II-t is! Köszönjük a klubnak a lehetőséget, a zenekaroknak a közös bulit és – nem utolsó sorban – mindenkinek aki tiszteletét tette!!

SETLIST:

1. Abyssal Revival
2. 300 pedophiles on behalf of God
3. Caco-Daemon
4. Habeas Corpus
5. Sanctuarium
6. In the name of Nabu-Kudurri Usur
7. Sacrifice the Earth in ashes
8. Night of pest

0903Blizzard

Kapcsolódó cikkek

Monastery / Feretrum / Worm – közönség fejét szakították le a brutális zenével

KMZ

Feretrum – „Habeas Corpus” videoklip

KMZ

Feretrum – megjelent a zenekar debütáló nagylemeze

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek