Afterlife

Stubborn / Vodka For Kids – hátunk mögött hagyunk mindent, és eggyé válunk az energiákkal

2022. március 4. @ Budapest, Dürer Kert

Halák Árpád (STUBBORN zenekar)

A Dürer Kert szerintem mondhatom, hogy mindannyiunk kedvenc helyszíne volt. Rengeteg emlék fűz hozzá minket koncertlátogató, és fellépő szempontból is.

Így amikor jött a hír, hogy most tényleg annyi neki, nagyon szomorúak voltunk. De kaptuk a fülest, hogy lesz új! Ebben bíztunk nagyon, és amikor tavaly nyáron először ellátogattunk az új Dürer Kertbe, akkor nagyot dobbant a szívünk. Egy új helyen, egy kicsit más köntösben, de sikerült megtartani a hely esszenciáját.

Pontosan ezt éreztem most is, mikor beléptünk a belső részbe, egyből megjött a „dürerérzés”.

Célnak tökéletesen megfelelő színpad, és hangosítás(sőt), kiváló backstage fogadott minket.

Nagyon jó hangulattal telt a beállás, készülődés, pakolgatás is.

Az este vendégzenekara a Vodka For Kids volt, akikről én bevallom csak akkor hallottam, amikor szóba jöttek, mint az est fellépője.

Mindenképp nézzetek rájuk, mert nagyon energikus, nyers zenét játszanak! Nekem sajnos a koncertjükből csak két dal jutott, mert a merch pultban kellett lennem, de nagyon tetszett amit láttam.

Amikor felléptünk a publikum elé, éreztem, hogy ez most biztos erős lesz. A jelenlegi elkeserítő helyzet ellenére is sikerült elengedni magunkat, és átadni magunkat a zene gyógyító erejének.

Szoktunk is erről beszélni, hogy pontosan erről szól egy Stubborn koncert. Hátunk mögött hagyunk mindent, és eggyé válunk az energiákkal. Ezt szerencsére úgy gondolom sikerült aznap este is megvalósítani. Nagyon hálás, lelkes közönséget tudhatunk magunkénak. Volt a színpadra mászástól, mikrofonba éneklésen át minden. Nagyon boldogan jöttünk le a szett végén. Ezúton is köszönjük szépen minden kedves düreres munkatársnak, és a drága közönségnek, hogy ott lehettünk.

SETLIST:


Vodka For Kids zenekar

Minden zenekar életében vannak emlékezetes, illetve fontos koncertek, ahol tényleg oda kell tennie magát az embernek, ez kvázi felér egy fajta önigazolással is, hogy érdemes csinálni és kapaszkodni valami képzeletbeli pillérbe. Ritkán esik meg az, hogy egy kis zenekar összvissz 10 koncerttel a háta mögött esélyt kapjon bizonyítani a hazai HC-szcéna egyik oszlopos tagja a Stubborn elött. Már az is felér egy kisebb sztorival, ahogy megtaláltak minket a srácok. Ákos a frontemberünk bekövette a Sonya zenekart a Vodkás Accounttal instán és mint utólag kiderült az énekesnő/frontember mutatta meg a Stubborn-os fiúknak a mi kis Vodkánkat, a többi meg már ment magától, és a Kaldenekker Feri meghívása végül felért egy kisebb evangéliummal nálunk. A koncertet izgatottan vártuk és kissé félve is persze, mivel ez a buli volt az új gitárosunk Maróti Dávidnak a debütálása. Annak ellenére, hogy rogyásig gyakoroltuk a setlistet azért körül-ölelt minket a kislányos félénkség. Amint színpadra álltunk, eltűnt minden félelem és lámpaláz, kiszakadva a valóságból, arra a rövidke műsoridőre átadtuk magunkat az önfeledt zenélésnek. Dávid aka JD érkezése elhozta a szükségszerű dinamikát a csapatba amivel már teljesebb az összképünk. A közönség a koncert elején még nem tudott mit kezdeni a vehemens kezdő számainkkal, de nagy örömünkre azért oldódott a nem kicsi embertömeg, mely végül egy király kis koncerthangulatot eredményezett. A buli végeztével pedig rengeteg pozitív visszajelzést, ill. Kritikát kaptunk a Stubbornos fiúktól. Mind emberileg, mind szakmailag a legnagyobb profizmus jellemzi a srácokat.


STUBBORN220316

Kapcsolódó cikkek

Vodka For Kids – az egész este a békesség és a jó hangulat jegyében telt

KMZ

Blind Myself, Neck Sprain, Cadaveres, Korog, The Idoru, Konflikt, Stubborn, Inhale Me – Koncertbeszámoló

Melciah

Téveszme, Stubborn, Orion Dawn, Petofi, Faminehill – Koncertbeszámoló

MelancholyR

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek