Afterlife

Vodka For Kids – az egész este a békesség és a jó hangulat jegyében telt

2022. július 15. @ Budapest, Dürer Kert

Vodka For Kids zenekar

Legutóbb még márciusban játszottunk a Dürerben a Stubborn vendégeként, és akkor (is) iszonyat jó vibe-okat kaptunk a helytől, ezért is örültünk nagyon amikor Luca a Heartlapse frontembere megkeresett minket, hogy zenéljünk az eventen.

Az egész este a békesség és a jó hangulat jegyében telt. Jó szokásunkhoz híven, amint megérkeztünk rögtön magunkhoz ragadtunk pár sört meg felest és elkezdtünk asszimilálódni a többi a zenekarral.

Minden alkalommal, amikor új zenekarokkal és arcokkal ismerkedünk meg, elképesztő, hogy milyen pozitív tapasztalatokkal gazdagodunk. Felcsillan a reménysugár ilyenkor, hogy ez a szubkultúra mennyire kikúrt jó és mennyi szeretettel és barátsággal van tele.

Kicsit fosott a valagunk, hogy ennyi zenekar hogyan fogja tudni zökkenőmentesen letolni a koncerteket, mert az idő eléggé szűkös volt az átállásokra és hasonlókra, de végül is nem volt semmi para, mindenre volt elég idő és Egyed Peti a Hearlapse-ből kezébe vette az irányítást és faszán levezényelte a dolgokat.

Nagyon király bandák léptek fel aznap este, kezdve az Ochrával, a srácoknak ez volt a debütáló koncertjük, az ORION DAWN is felébredt közel fél évtizednyi hibernáltságából és jött, hogy letépje tisztességesen az emberek arcát.

A koncertünk rövid volt de annál tartalmasabb, próbáltunk egy velős, odabaszós setlistet lerakni, mert elvégre ez a Vodka kvint-esszenciája is egyben. Tűpontosan kezdtünk és amint felharsant az első szám, szállingóztak is be szép számmal a népek. Rengeteg pozitív energiát kaptunk az emberektől és nagyon könnyen eltudtuk engedni magunkat, nem volt itt semmi feszengés kérem szépen, csakis pure destroy! Eljátszottunk egy új dalt is a közönségnek, amit még idén nyáron írtunk. Ezzel terveink is vannak a jövőre vonatkozóan, a legközelebbi új anyagunk gerincét fogja alkotni.

Az est csillagai pedig a Heartlapse-es fiúkák voltak, akik egy összerakott, profi produkcióval zárták az etűdöt. Organikus egészként szedték szét a színpadot, és különösen megható volt látni Luca édesapját, aki huszonévesek vehemenciájával bulizott a fia koncertjére.

A konyók után pedig aftereztünk és chilleztünk egy nagyot a dunaparton. Néhányan meg beverettük az afterra. Mindent összevetve egy újabb élményekben gazdag eseménnyel zártuk a pesti parti-kalendáriumunkat!

SETLIST:

1. Burn it down
2. Marty McFly
3. Ronnie James Dio
4. Delirium Dance
5. Riot
6. Alone (ez egy brend nyu trekk)
7. WWJD
8. Obsessed

A képeket Müller-Róka Bertold készítette


07815Hearlapse

Kapcsolódó cikkek

Stubborn / Vodka For Kids – hátunk mögött hagyunk mindent, és eggyé válunk az energiákkal

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek