Események betöltése

« Összes Események

Ottone Pesante, Needless

április 2 @ 19:30

230402OTTONE PESANTE

OTTONE PESANTE
Bemutatás nem szükséges, zenéjük és előadásaik magukért beszélnek. A metál, a jazz, a brass és az avantgárd egyedi keverékével az OTTONE PESANTE nemzetközi kritikai elismerést vívott ki legújabb, „DoomooD” című albumával is.
„Az ösztöneinket követve próbálunk új hangokat találni és új megoldásokat kikísérletezni.”

NEEDLESS
A zenekart 2004 telén alapították Dánszentmiklóson, ami még egy négy tagú otthoni projektként indult és szép lassan, 2014-re aktív csapattá nőtte ki magát a projekt. Zenéjük alapvetöen a dallamos thrash és death metal tradicionálisabb elemeiböl áll átszőve helyenként a black metal nyomasztó légkörével és némi progresszív elemmel. Mindezek keverednek az agresszió, a mitikus tematika és az emberiség nihilista szemlélődésének elegyével a dalszövegekben.
2015. március 21-én adták ki az elsö számottevö kiadásukat már öt tagúra bövülve „The Dark Sirit of Ages” címmel, mely nagyon pozitív visszajelzésnek örvendett a kritikusok és a közönség köreiben egyaránt. A megjelenés után számos koncertet adtak olyan zenekarok társaságában, mint az Aggression, Nervosa, Nuclear, Dew-Scented vagy a Flotsam And Jetsam.
Az ezután bekövetkező kisebb szünet és tagcsere után a „Stalkers of Athanasia” címü kislemezükkel jelentkeztek, ami beharangozta a 2019. június 23-án megjelenő első nagylemezüket, a „Heresy”-t, amit már az elözö bekezdésben említett, mondhatni eredeti öt tagú felállásban készített el a csapat. Szintén rengeteg pozitív kritikát kapott mind itthon, mind külföldön.

 

Részletek

Dátum:
április 2
Időpont:
19:30
Esemény címkék:
,

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi híd, budai hídfő
Budapest,
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek