Hírek

„20 év feltöltendő – Játssz velünk, és gyere 20 évig ingyen a Szigetre!

A jubileumi, azaz idén 20. Sziget olyan vetélkedőt indít csapatok számára, mellyel heti bérletet, hovatovább akár húsz éven át tartó belépést nyerhetnek Európa  legrangosabb  fesztiváljára.  Nevezési  határidő-  teljesített előfeladatokkal – június 14, részletek a www.mienkasziget.hu/vetelkedo oldalon.

A Szigeten a helyük azoknak a győzteseknek, akik a jubileumi huszadiktól kezdve akár további húsz évig ingyen bulizhatnak a fesztiválon. Mindenki legnagyobb álma, hogy ingyen járhasson fesztiválozni évről- évre… Ebben az évben, az álomból valóság válik, egy csapat belevaló fesztiválarc számára.

Bárki, aki 18. életévét betöltötte és kedvet kap a versenyzéshez,  koncertmániás és elég  bevállalós,  vetélkedhet  a  csúcsszuper  ajándékokért,  csak  fogja  négy  –  öt cimbijét és egy kis kabalát, majd csapatot alkotva nevezzenek a játékra. Innentől már csak rajtuk áll, mi mindenre képesek a végső győzelemért.

Az előfeladatokat teljesítő első 60 csapat továbbjut a 20 órás online vetélkedőbe, ahol már a Sziget bérletekért folyik a küzdelem. Az első 3 csapat minden tagja méltó jutalmával, egy-egy ottalvós hetijeggyel a zsebében készülhet a végső megmérettetésre, amire a fesztiválon kerül sor. Ott, az utolsó forduló alkalmával újabb 20 órán keresztül küzdhetnek a fődíjért,, az „örök” hetijegy birtokosa címért.

Megéri nevezni, hiszen a csapatok létszámától függően több mint húszan ingyen juthatnak be az idei Szigetre, a legjobb csapat tagjai pedig ingyen járhatnak a Szigetre még 20 évig.

 

Részletes program a www.mienkasziget.hu -n található.

Kapcsolódó cikkek

Sziget Fesztivál 2012 – Koncertbeszámoló

Hermes

Szigetsztorikért cserébe kedvezményes jegy!

KMZ

Monstre Metál Nap a Szigeten

KMZ

Féláron jöhetnek a hűséges visszatérők a jubileumi Szigetre

KMZ

Sziget mínusz 1.: Csík megakoncert, legendás vendégekkel

KMZ

Sziget: „Húsz év hév”

KMZ

A világ legjobb tánczenéi a Szigeten

KMZ

Aktuális előadók a legfrissebb Sziget hírekben

KMZ

A Sziget, ami a miénk

KMZ

Újabb nevek a Szigeten: Korn, The Vaccines, Magnetic Man…

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek