2018 Január – Symmetry Of The Void nagylemez!

Print Friendly, PDF & Email

2018. jan 15, 15:45 :

Hosszú hónapok kemény munkája után végre elkészült a Symmetry of the Void első teljes nagylemeze. Hamarosan elérhető lesz az összes közismert online felületen, többek közt Spotify-on, Deezer-en, iTunes-on, és Google Music-on, addig pedig Youtube-on végighallgatható az alábbi linkre kattintva.

Január 19-én a Dürer Kertben pedig élőben is bemutatjuk a lemezt olyan zenekarok társaságában mint a Tears Of Kali, Sleepless, Begotten Silence és a The Wedding At The Slaughterhouse! Megjelenés erősen ajánlott! Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1948955348749632/

Ezek után pedig irány külföld, 27-én Linz mellett a Dschagganath társaságában játszunk lemezbemutatót, Február 22-én és 24-én Maribor-ban és Besztercebányán az Olasz Perseus társaságában, Áprilisban pedig újra érkezik kedvenc külföldi koncertpartnerünk, az INFECTED RAIN és 2 bulin is láthatjátok őket velünk együtt, 26-án Szolnokon a váróterem sörözőben 27-én pedig ismét a Dürer Kert szinpadán.

Végül pedig olyan zenekarok társaságában mint a Sinister és a Jinjer, júniusban indulunk az először megrendezésre kerülő GOATHELL fesztiválra, Pula-ba. Találkozunk mindenkivel az úton, további infóért, elérhető merchandise-ért és újdonságokért, látogassatok el facebook oldalunkra: http://www.facebook.com/symmetryofthevoid

Ezt a cikket eddig 225 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..