Hírek

25 év rock ’n’ roll a Főnix Csarnokban- Itt a Tankcsapda jubileum vége

Idén jubilált a Tankcsapda, a 2014-es év mégsem a nosztalgiáról szólt. Az új album négyszeres platina, az idei több mint hatvan koncertből negyven már a kapunyitás előtt teltházas volt, az ország legnagyobb nyári rendezvényein pedig több mint 200 ezren látták Lukács Laciékat. Nincs ma Magyarországon ehhez fogható zenei karrier, ráadásul úgy nincs, hogy jelen esetben aktív zenészekről, zenekarról beszélünk, akiknek soha nem volt újjáalakulása, búcsúkoncertje, vagy több éves szünet a pályafutása alatt.

A Tankcsapda sikere ennyi év után is töretlen, tavasszal 11 ország 19 városát utazták körbe, majd nyáron nagyszabású jubileumi fesztiválkoncerteket adtak. Az ’Urai vagyunk a helyzetnek’ című új albumot nagy várakozás előzte meg, a fogadtatás pedig annyira kiemelkedően pozitív volt, hogy nem egészen egy hónap alatt elérte a négyszeres platinalemez státuszt. Októbertől december 27-ig 30 koncertet adtak, ismét több külföldi várost érintve. A leghosszabb hétvégén 5400 kilométert utaztak, ezen a Debrecen Párizs vonalon még futotta az energiájukból egy rotterdami és brüsszeli koncertre is. Az év végi koncertsorozat záró állomása a Főnix Csarnokban lesz. Itt búcsúznak holnap 2014-től, és az elmúlt 25 évtől:

Az idei Főnix Csarnok koncert abból a szempontból mindenképpen egy különleges buli lesz, hogy ezen a helyen 10 évvel ezelőtt készült először és utoljára koncert DVD. -mondta Lukács Laci. Most ezt tíz évvel később megismételjük, azaz ebben az évben szintén rögzítjük az egész főnixes koncertet. Ezt a mostani koncertet egy elég komoly technikával, elég komoly stábbal rögzítjük majd, és terveink szerint valamikor a jövő év első felében tavasz derekán meg is jelenik. De nem csak emiatt lesz érdekes a december 27-e, sokkal inkább azért mert igyekszünk egy olyan színpadképpel és koncert műsorral előrukkolni ami méltó a zenekar 25 éves jubileumához. Ez lesz ennek a bizonyos 25 éves szezonnak a záró bulija, és mivel hazai pályán vagyunk, számunkra is az év legfontosabbnak nevezhető koncertje lesz.

A Főnix este hatkor nyitja kapuit. Magyarország legnépszerűbb rock zenekara előtt 19 órától fellép a Phoenix RT, míg nyolc előtt pár perccel az eredeti felállásában érkező Sex Action.

DECEMBER 27.-DEBRECEN-FŐNIX CSARNOK

Kapunyitás: 18.00

19.00 Főnix RT
19.50 Sex Action
21.15 Tankcsapda

Jegyárak elővételben:
KÜZDŐTÉR: 4699 Ft
LELÁTÓ: 5699 Ft

Jegyek a MOL- kutakon és a Főnix Csarnok jegypénztárában. Online jegyértékesítés: www.ticketportal.hu

Kapcsolódó cikkek

A Tankcsapda dalban és klipben emlékezett meg a rajongóiról

KMZ

T30 – Boldog születésnapot Tankcsapda!

KMZ

Kovács Patrícia és Janklovics Péter is az új Tankcsapda klipben

KMZ

Jön Lévai Balázs Tankcsapda filmje – Itt az új dal és klip

KMZ

Tankcsapda a Főnix Csarnokban, de mégsem

KMZ

Jön a három legjobb Tankcsapda lemez egyike

KMZ

Tankcsapda, Verismo – Koncertbeszámoló

Dr. Feelgood

TANKCSAPDA – Minden Jót

KMZ

3. Metal Karácsony – Koncertbeszámoló

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek