Hírek

6:33 „Deadly Scenes”

2015. január 12-án a Kaotoxin Records kiadja a párizsi avant-garde rocker 6:33Deadly Scenes” című albumát. Az első nyomat limitált kiadású (1000 példány) digi-sleeve-ben jön egy bónusz 26 dalos kiadósamplerrel. A kazettás verzió 100 példányra lesz limitálva és csak a Kaotoxinon lesz majd kapható.

Kripta fedele nyílik fel egy hideg halloweeni éjszakán. Egy gonosz, torz kis hulla mászik elő belőle. Rothadó arcán az odaszáradt vér bohóc orrára emlékeztet. Ősei – DEVIN TOWNSEND, MIKE PATTON, TIM BURTON – holtan fekszenek a sírban. Halott húsukból lakmározva a kis élőhalott hússal teli pofáját a holdra emeli és felkiált: „COWABUNGA!” 6:33 feléledt!

Saját kiadású második nagylemezük, a „The Stench From The Swelling (A True Story)” után 6:33 visszatért a „Deadly Scenes”-el,  határokat döntögető kilencdalos, teljesen kicsavart de mégis kapós rock’n’roll himnuszaival, amit az első meghallgatás után nem fogsz tudni nem énekelni! A banda technikai tudása felfoghatatlan, de mégsem túlzó. Helyette inkább új területek felfedezéséről szól, ami 6:33 dalírói varázsa nélkül bajos lenne. Egy 6:33 albumot megtapasztalni olyan, mint egy rossz LSD trip miközben DEVIN TOWNSEND-et hallgatsz és Tim Burton „Halott Menyasszony”-át nézed. Ráadásul ez legális! Kipróbálod?

1. Hellalujah
2. Ego fandango
3. The walking fed
4. I’m a nerd
5. Modus operandi
6. Black widow
7. Last bullet for a gold rattle
8. Lazy boy
9. Deadly scenes

http://www.633theband.com/
https://www.facebook.com/6h33official

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek