Hírek

A 77 leszerződött a Century Media Records kiadóhoz

A Valeta fivérek által alapított ‘77 nevű banda a hetvenes évek ideológiáját és zenei koncepcióit tükrözi, mely korszakot művészileg és esztétikailag a tagok teljesen magukénak érzik. A Bon Scottos AC/DC éra iránt érzett különleges szeretetük és szenvedélyük vitathatatlan, hiszen maga a banda is arról az évről kapta nevét, amikor a „Let There Be Rock” megjelent. Az elmúlt években a ‘77 nem csak stúdiófelvételeivel szerzett nevet magának, hanem különösen energikus élő fellépéseikkel, melyek számtalan európai turnét biztosítottak számukra olyan változatos bandák mellett, mint például a Bullet vagy Audrey Horne.

Három, a Listenable Records és a Kaiowas Records kiadók által (Spanyolorszában) megjelentetett album után a barcelonai négyes úgy döntött, nemzetközi szerződést ír alá a Century Media Records kiadóval.

A ‘77 új otthonukról: „Büszkén és nagy örömmel jelentjük be, hogy leszerződtünk a nagynevű Century Media Records lemezkiadóval. Hosszú út áll mögöttünk míg idáig eljutottunk, és mindenkinek küldünk egy hatalmas ’köszönömöt’, akik ezt lehetővé tették. Különleges köszönet illeti Marc Picanyolt, Laurent Merle-t, Raw és Dolphin korábbi tagjainkat, és végül, de nem utolsó sorban a nagyszerű rajongóinkat!”

A banda jelenleg közelgő albumuk megírásával van elfoglalva, fejlemények hamarosan.

A ’77:
Armand Valeta – ének és gitár
LG Valeta – gitár
Guillem Martinez – basszus
Andy Cobo – dob

’77 online:
http://www.77rocks.com/
https://www.facebook.com/77rocks

Kapcsolódó cikkek

A 77 felfedte a „Nothing’s Gonna Stop Us” borítóját és számlistáját

KMZ

A ’77 banda „Nothing’s Gonna Stop Us” című albuma 2015. október 30-án fog megjelenni

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek