Hírek

A Band Of Orcs kiadja új EP-jét March of the Gore-Stained Axe Tribe címen

A Madness at the Core of Time Turné óta először, az A BAND OF ORCS lényei együtt indulnak fosztogatásra a D.R.I., ANGERHEADTHE KING MUST DIE, és a CULTURAL WARFARE csapatokkal Kalifornia földjén, a san jose-i Back Barban április 3-án. Csatatérre való visszatérésüket megelőzően a BAND OF ORCS megszólaltatta harci dobjait, és szabadjára engedett egy Digital Triple Shotot mely csak BandCamp oldalukon érhető el véres szórakoztatásként.

A korábban ötfős harci gép most death metál trióként tér vissza Oog Skullbasher, Cretos Filthgrinder, és Gronk! a Sámán felvonultatásával, a néhai két Harci Főnök bukása után.

March of the Gore-Stained Axe Tribe EP egy figyelmeztető villanás az emberiség részére, jelezve a kora 2016-ban közelgő barbárságot.

JUAN URTEAGA (MACHINE HEAD, TESTAMENT, HATRIOT) hangmérnök/producer segítségével a Trident Studio-ban rögzített anyagon Gronk! a Sámán szolgáltatja a bárdikus sikító kántálásokat, míg a harci szekercét viselő Cretos Filthgrinder frontálisan támad hörgő verseivel. Oog Skullbasher továbbra is törzsi ritmusait ontja harci dobjain az Ork Toronyból kiszabadult új csatahimnuszokon.

Az első szám, a „Chata Urklud Cruaksi” egy hagyományos harci kántálás a Béllel-Mocskolt-Csatabárd törzstől, mely a Hirntodian Uruk nyelven szólal meg, Oog harci dobjainak és Cretos és Gronk instrumentális varázslatainak segítségével!

A második szám, „March of the Gore-Stained Axe Tribe” pár ork nyelvű harci kántálást emberi nyelvre fordít le, beleszőve pár részt a törzs megalapításának történetéről.

A harmadik, „Heaving Death” a Hirntodia földjén pusztító járvány neve. A dal elmondja, hogyan árvult el Cretos eredeti törzsétől, az Ikerpengéktől, amikor a fertőzés jelével felkent sárgacsuhás papok behajóztak fekete hajóikon régi otthona, Trito Craa Sertrob kikötőjébe, szabadjára engedve az alkimisták járványát egyszer hatalmas népére, véglegesen megtizedelve őket. Hirtelen elsodorva népétől, Cretos így küzdötte magát a Béllel-Mocskolt-Csatabárd törzs soraiba.

Ha a Bay Area California törzs tagja vagy, te is részt vehetsz a D.R.I. mellett a kalandozáson április 3-án, és így találkozhatsz a BAND OF ORCS legújabb, negyedik tagjával, Srig Foehammer basszusgitárossal, akit a Hegyi Óriások bányáinak rabszolgasorából szabadítottak ki, amikor a Harci Főnökök felkelést szítottak a rémes rabszolgakereskedők ellen – a történetet az “Of Broken Chains & Shattered Skulls” szám mondja el legújabb koncepciós albumukról, melynek címe “Adding Heads to the Pile.”

A BAND OF ORCS mítoszának következő fejezete felállásbeli cserével és új történetekkel kezdődik a “March of the Gore-Stained Axe Tribe” digitális kiadással. Szóval élvezzétek a Gzorothnak történő legújabb áldozati bemutatást – “Fel a bárdokkal, fel a pajzsokkal, fel az agyarakkal!!!”

Dicsőség Gzorothnak!

March of the Gore-Stained Axe Tribe EP

https://www.facebook.com/abandoforcs
https://twitter.com/abandoforcs
https://abandoforcs.bandcamp.com/
http://www.indiemerch.com/abandoforcs

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek