Hírek

A Behemoth kiadja hivatalos biográfiáját könyv formájában a Metal Blade Records-nél!

A Lukasz Dunaj által alkotott „BEHEMOTH: Devil’s Conquistadors” a meghatározó BEHEMOTH biográfiaként szolgál. A könyv, melyre a BEHEMOTH hivatalosan áldását, vagy inkább átkát adta, a bandát meghatározó események történéseit írja le részletekbe menően. Ahogy Dunaj kiemeli az elején, ez nem „Lengyelország válasza a Mötley Crüe életútra, a The Dirtre” Egyszerűen megfogalmazva, a „Behemoth: Devil’s Conquistadors” a BEHEMOTH, a zenéje és a metál magasabb rétegeibe való felemelkedésének, valamint lengyel otthonukban való védjeggyé válásuk története.

A „Behemoth: Devil’s Conquistadors” egy 490 oldalas, keményfedeles kötet, mely a Metal Blade Records gondozásában jelenik meg 2015 februárjában. A könyv idézeteket és anekdotákat is tartalmaz a jelenlegi és régebbi tagoktól, mely egyfajta kiegészítésként szolgálnak az író narratívájához, plusz interjúk olyan alanyokkal, mint Tomas Krajewski, Rob Darken, Graal, Havok, és sokan mások. A művészien felvezetett oldalakat régi fotók, flyerek, szöveglapok, stb. tarkítják. Az előrendelés itt lehetséges: metalblade.com/behemoth, mely tartalmaz egy csomagot, aminek része egy CSAK ezzel az előrendeléssel megszerezhető póló. A lenti bekezdések betekintések a könyvbe.

Krzysztof Azarewicz előszavából:
Ha, mint egy kulturális antropológus, rá kellene mutatnom egyetlen kozmikus erőre melyet a Behemoth zenéje kifejez, az nem Sátán lenne, hanem Dionüszosz. Egy istenség, aki nem csak a kozmikus energiák mámorító hatását és a földi jutalmakat képviseli, de azok gyógyító hatásait is. Egy erős és büszke istenség. A kreatív nagyság istene.

Nergal első elektromos gitárjának megszerzéséről:
A bérmálásom egy nagyon fontos pillanat volt számomra. Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de igaz. Persze nem mint egy vallásos pillanat – nem értettem semmit, de nem is érdekelt. Pont, mint a többi gyerek. Mind ott álltunk gyertyával a kezünkben és egy dologra vártunk. Pénzre. A bérmálás az az esemény, melyen gyerekkorod legnagyobb összegét kapod. És én ezen a pénzen vettem első elektromos gitáromat. Nem bringát, nem Lego-t – egy gitárt.

https://www.facebook.com/behemoth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek