Hírek

A Behold! The Monolith banda ‘Architects of the Void’ című nagylemeze szeptember 29-én kerül kiadásra

A los angelesi stoner/doomos BEHOLD! THE MONOLITH  Architects of the Void című stúdióalbuma szeptember 29-én kerül kiadásra CD-n, digitálisan, és bakelit formátumokban. Az album előrendelése ezen a linken lehetséges.

A legendás producer, Billy Anderson profin ragadta meg a banda füstöt ontó lokomotív stílusát, míg a dalszerzés a kvartett történetének eddigi legmegkapóbb munkája lett. Matt Price gitáros a következőket fűzte a végeredményhez:„Ez egy viszonylag sötét album, ami illik is a körülményekhez. Pár riff és ötlet nem sokkal Kevin balesete előtt jött össze, a többire pedig hatással volt, szóval ja, elég súlyos és sötét szerintem. Remélem nem hangzok úgy, mint valami hú-de-megmondja művész, de Chasenek és nekem elég személyes dolog volt, mondhatni több pár egymás után rakott riffnél. Cas és Jordan is odatette magát, rányomva saját bélyegüket a hangzásra. Szóval kicsit más lett a szokásosnál, de szerintem remekül megragadja a Behold! The Monolith lényegét!”

Az Architects of the Void a kritikusok által is elismert 2012-es Defender, Redeemist kiadvány folytatása lesz, és bemutatkozik rajta Jordan Nalley énekes, aki a 2013-ban tragikus autóbalesetben elhunyt Kevin McDade után vette át a gyeplőt. Az anyag az új basszusgitáros, Jason „Cas” Casanova (SASQUATCH) bemutatkozó albuma is egyben. A borító Dusty Peterson (Bloodbath, Six Feet Under, Oceano) munkája.

A banda március 18-ai L.A.-beli koncertje megtekinthető ITT.

1. Umbral Vale
2. Philosopher’s Blade
3. The Mithriditist
4. Lord of Bones
5. Black Days of…
6. Between Oder and the Vistula
7. Architects of the Void

www.beholdthemonolith.com
www.facebook.com/beholdthemonolith
beholdthemonolith.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

A Behold! The Monolith stúdióba vonul új albumának felvételeire

KMZ

Hot News: Behold! The Monolith Members Comment on Kevin McDade’s Death

KMZ

Hot News: Behold! The Monolith Announce ‘Desolization Tour 2013’

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek