Hírek

A Between the Buried and Me bemutatja ‘Memory Palace’ című új számát

A progresszív metált játszó Between the Buried and Me vadonatúj számot adott ki közelgő, Coma Ecliptic névre keresztelt hetedik teljes albumáról. A „Memory Palace” számot a metalblade.com/btbam oldalon hallgathatod meg. A közelgő album előrendelése többféle csomagban is lehetséges, többek között: CD+DVD benne egy órás színfalak mögötti „így készült” videóval, CD, DLP és két póló. A Coma Ecliptic hivatalos nemzetközi megjelenési dátuma 2015. július 10. Grandiózus, dinamikus, súlyos, melodikus, technikai kihívást jelentő és még több; az album igazán üt.

Előrendelés: metalblade.com/btbam


A Coma Ecliptic játékidejében több érzelmi csúcs és hullámvölgy is hallható, melyek a narratívát szolgáltatják a szöveg mellé. Tommy Rogers énekes szerint: „A Coma Ecliptic egy újfajta élet a BTBAM számára. Az egész folyamat alatt keményebben dolgoztunk, mint valaha, a BTBAM hangzást egészen új identitás felé tolva. Az ismétlődés világában nagyon büszke vagyok arra, hogy részese lehetek egy ennyire hálás munkának, ami egyben kicsit félelmetes is. Ha nem erőlteted meg magad, sosem tudhatod mi lesz a végeredmény. A végeredmény nekünk a Coma Ecliptic.

A Coma Ecliptic felvételei 2015 január-februárjában zajlottak a megszokott Between the Buried and Me producer, Jamie King segédletével az észak-karolinai Basement Recordings stúdióban. A dobok és zongora felvételei a Fidelitoriumban zajlottak Kinggel és Kris Hilberttel. A végső keverés és mastering Jens Borgen (Opeth, Katatonia, Amon Amarth, Devin Townsend) hozzáértő kezei alatt született a svédországi Fascination Street Studios-ban.

A Between the Buried and Me 2000-ben kezdte útját Észak-Karolinában. Az elmúlt 15 évben hét teljes albumot adtak ki, egy EP-t, egy live albumot, egy feldolgozás albumot, és egy blu-ray/DVD-t. Jelenlegi felállásuk már 2005-ben kialakult, a stabil és produktív zenészek adta lehetőségeket pedig teljes körűen kihasználják. Azóta is, minden albumuk a Billboard Top 200-as listán kezdett: Alaska (2005) #121, The Anatomy Of (2006) #151, Colors (2007) #57, The Great Misdirect (2009) #36, The Parallax: Hypersleep Dialogues EP (2011) #54, és The Parallax: Future Sequence (2012) #22. A banda legelső blu-ray kiadványa pedig Future Sequence: Live at the Fidelitorium címen a második helyen debütált a Billboard Top Music Video videoklip listán, olyan bandák klipjeit előzve meg, mint a Dream Theater vagy a YES. A folyamatos növekedésre való képesség a zenei eladások csökkenésének korában azt mutatja, hogy a banda hatása a heavy és progresszív zenei színtéren hatalmas. A bandát Tommy Rogers énekes/billentyűs, Paul Waggoner és Dustie Waring gitárosok, Dan Briggs basszusgitáros és Blake Richardson dobos alkotja.

Legyél naprakész a Between the Buried and Me zenekar legújabb híreiről:
Facebook: https://www.facebook.com/BTBAMofficial
Twitter: https://twitter.com/btbamofficial
Instagram: https://instagram.com/btbamofficial
YouTube: https://www.youtube.com/user/BTBAMofficial

Kapcsolódó cikkek

A Between the Buried and Me bemutatja „Famine Wolf” című számát a „Coma Ecliptic” albumról a Metal Injection oldalon!

KMZ

A Between The Buried And Me bemutatja a „The Coma Machine” videoklipjét!

KMZ

A Between the Buried and Me bejelenti „Coma Ecliptic” albumát és turnéját

KMZ

Between The Buried And Me – Megkezdi nyolcadik albumának munkálatait

KMZ

Between The Buried And Me „Future Sequence: Live At The Fidelitorium” – „Extremophile Elite”

KMZ

Between The Buried And Me – CD + DVD jelenik meg a következő hónapban

KMZ

Hot News: Between the Buried and Me launch ‘Lay Your Ghosts To Rest’ video; tour begins next month!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me preparing to film new DVD following upcoming tour!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me return to Europe in the summer for a run of festival and club shows!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me land best Billboard debut in band history!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me instructional videos of ‘Telos’ premiere on Loudwire, Modern Drummer and the BTBAM youtube page!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me premiere ‘Astral Body’ video on Alternative Press website!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me share more new recording footage from ‘The Parallax II: Future Sequence’ session through Guitar Magazine and Revolver mag!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me give fans an inside view of ‘The Parallax II: Future Sequence’ writing process!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me release first single ‘Telos’ and the full ‘The Parallax II: Future Sequence’ track listing!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me debut album art and announce street date!

KMZ

Hot News: Between The Buried and Me add UK dates to full European headline tour in October!

KMZ

Hot News: Between The Buried And Me – Announce full European headline tour in October! New album in progress!

KMZ

Hot News – Between The Buried And Me European tour kicking off in less than 3 weeks!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek