Hírek

A Blackmore’s Night szeptemberben kiadja “All Our Yesterdays” című tizedik nagylemezét a Frontiers által!

2015 szeptember 18-án a Frontiers Music SRL kiadja az ALL OUR YESTERDAYS című, sorban tizedik stúdióalbumot a Blackmore’s Night bandától, mely a világ első számú reneszánsz csapata, és egyik legnépszerűbb folk rock zenekara.

Az ALL OUR YESTERDAYS több formátumban lesz elérhető: CD, CD/DVD, 2LP, Box Set és digitális. A CD, CD/DVD és digitális formátumok előrendelése: http://radi.al/BlackmoresNightAmazon vagy iTunes: http://radi.al/BlackmoresNightiTunes.

Részletek:

* A CD/DVD Deluxe változat tartalmazza a teljes albumot plusz egy DVD-t az „All Our Yesterdays” és “Will O’ The Wisp” klipjeivel, valamint egy részletes interjút Ritchie Blackmore és Candice Night szereplésével az album készítéséről;

* 2LP bakelit változat nyitható tokban;

* Box Set Limited gyűjtői változat, benne a CD/DVD deluxe kiadása, 2LP, póló (csak L-es méret), poszter, litográfia.

A Blackmore’s Night énekes/zenésze, Candice Night szerint: “Az ALL OUR YESTERDAYS pár kiválasztott dala egy konkrét koncepciót követ, mely a jelen megélését teszi középpontba miközben a jövőbe tekintünk, és a múlt gazdagít minket. Fő témám és inspirációm mindig is a természet és a különböző népek folklórja volt.

Candice Night és Ritchie Blackmore élete és kreatív útja a történelem több karakterén és dalán átvezette őket. Ez hallható a „Where Are We Going from Here” számban is, mely egy utazó trubadúrról szól.

A címadó dal (mely egyben az első single és klip is), az “All Our Yesterdays” Candice orosz gyökereinek hangjait visszhangozza, míg a német George Hesse által írt új szám egy régi stílusú, hegedű-hajtotta instrumentális dal walesi nyelvű “Allan yn y Fan” címmel (melynek jelentése “Ott kint”). Ritchie ősei között vannak Walesből származóak is.

Az album lenyűgöző instrumentális részeket tartalmaz: az akusztikus gitár dal, a “Queen’s Lament” és a drámai “The Darker Shade of Black” melyben a hegedű és gitár kap fő szerepet.

Az ALL OUR YESTERDAYS további inspirációja Candace és Ritchie szülővárosából származik, ahol részt vettek a közösségi folk esteken, szomszédaikkal osztozva a zenén, mely dallamai történelmük különböző koraiból származott. Az albumon hallható Linda Ronstadt slágere, a “Long Long Time” (írta Gary White); Mike Oldfield dala, a “Moonlight Shadow;” és egy inspiráló Maypole Dance darab: “I Got You Babe.”

A Blackmore’s Night egy igazi zenei és spirituális kollaboráció Candice Night és férje, a legendás Ritchie Blackmore gitáros között. 1989-ben találkoztak, amikor a Deep Purple kihívta Candice akkori rádióállomását egy jótékonysági focimeccsre. 1993-ban énekelt a Rainbow DIFFICULT TO CURE turnéján. Négy számnak voltak társszerzői a Rainbow STRANGER IN US ALLján majd 1997-ben megalapították a Blackmore’s Nightot; azóta beutazták az egész világot, és teszik ezt most is.

BLACKMORE’S NIGHT, a banda:

Ritchie Blackmore – elektromos/akusztikus gitár, mandolin, tekerőlant
Candice Night – ének, tárogató, reneszánsz hangszerek
Bard David of Larchmont- billentyűk
Earl Grey of Chimay- basszus és ritmusgitár
Lady Lynn – vokál, tekerőlant, fuvola, furulya
Troubadour of Aberdeen- dob

Európai turné:

July 3:  Theater am Marientor, Duisburg, Germany
July 5 : Festhalle, Zweibrücken, Germany
July 8: L’Olympia, Paris, France
July 11: Rhein-Main Theater, Niedernhausen, Germany
July 14: Pivovarská zahrada, Český Krumlov, Czech Republic
July 16: Schloss Eyrichshof, Ebern, Germany
July 18: Thiepval Areal, Tübingen, Germany
July 25: Neue Weimarhalle, Weimar, Germany
July 27: Prinzregenttheater, München, Germany

Kapcsolódó cikkek

BLACKMORE’S NIGHT – Dancer And The Moon

Lothwen

Hot News: Blackmore’s Night new album „Dancer and the Moon” due out in June on Frontiers Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek