A Blaze Of Perdition leszerződött az Agonia Records kiadóval + első részletek az új albumról

Print Friendly, PDF & Email

2015. ápr 3, 11:33 :

Az Agonia Records büszkén jelenti be a felemelkedésben lévő BLAZE OF PERDITION nevű lengyel black metál erőt. Mindkét fél számára izgalmas ez az új vállalkozás, és örömmel jelentik be a harmadik teljes albumot “Near Death Revelations” címmel. Az album, melynek lentebb látható Mentalporn által készített borítója, idén júniusra várható.

A BLAZE OF PERDITION sikeresen épített magának hírnevet előző két albumával, a Towards the Blaze of Perdition” (2010) és a The Hierophant” (2011) anyagokkal, melyek megerősítették a csapat helyzetét a black metál terepén lévő legizgalmasabb csapatok között. Bár a banda nem találta fel a spanyolviaszt, annál jobban kihasználja kreatív kapacitását, intelligens hangszerelésre összpontosítva egy sötét és titokzatos egység építése közben.

Egy 2013. novemberi tragikus közúti baleset miatt a zenekar jövője veszélybe került, de végül ez sem tudta hosszú időre lelassítani a BLAZE OF PERDITION bandát. Közeledő “Near Death Revelations” albumuk közvetlenül is utalni fog ezekre a múltbéli tapasztalataikra.

További albumrészletek előtt a BLAZE OF PERDITION felfedte a számlistát:

1. Królestwo Niczyje
2. Into the Void Again
3. When Mirrors Shatter
4. Dreams Shall Flesh
5. Cold Morning Fears
6. The Tunnel
7. Of No Light

Tagok:
S. – ének
XCIII – gitár
Revenger – gitár/basszus
Vizun – dob

BLAZE OF PERDITION on-line:
https://www.facebook.com/blazeofperdition
http://blazeofperdition.bandcamp.com/

Ezt a cikket eddig 234 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..