Hírek

A Blitzkrieg bejelenti “A Time Of Changes” című új albumát

2015-ben jön a Blitzkrieg banda fennállásának 35. évfordulója. Bár a csapat debütáló (Neat records) single-je, a ‘Buried Alive b/s Blitzkrieg’ 1981-ben került kiadásra, egészen 1985-ig kellett várni debütáló albumukra, hiszen Brian Ross énekes akkoriban Satan nevű másik bandájában is érdekelt volt. A Blitzkrieg jelenlegi felállása szerette volna újra a rajongók elé tárni ‘A Time Of Changes‘ nevű albumát, mely 30 év után valamelyik vállalati széfben porosodott, így újra felvették a teljes albumot, és hozzátettek két bónusz számot: a ‘Too Wild To Tame’ 1980-ban csak az időkorlát miatt nem fért fel az LP-re, a másik bónusz track, a ‘Jealous Love’ viszont sosem került korábban kiadásra. A klasszikus számok mind rajta vannak az albumon, beleértve a Metallica által is feldolgozott ‘Blitzkrieg’ című dalt. Ikergitáron feltűnik a ‘Pull The Trigger’ című számon a Satanos Russ Tippins és Steve Ramsay is vendégként.

Tracklist:
1. Ragnarok
2. Inferno
3. Blitzkrieg
4. Pull The Trigger ( a Satan tagjaival )
5. Armageddon
6. Take A Look Around
7. Hell To Pay
8. Vikings
9. A Time Of Changes

Az új artwork a dél-amerikai Ivan Chacon munkája, a kiadvánnyal pedig 12 oldalas füzet is jön tele széljegyzetekkel Brian Ross tollából, dalszövegekkel és fotókkal a régi és az új felállásról.
Az album Európában a banda régi partnere, a Metal Nation Records által kerül kiadásra. A bakelit verzió a német High Roller Records gondozásában fog megjelenni.

A banda tovább folytatja 2015-ös ‘Time Of Changes’ turnéját.

Friss hírek a zenekar weboldalán: www.blitzkriegmusic.co.uk vagy facebook oldalukon.

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Blitzkrieg announce European Tour

KMZ

Nightquest, Rablóbanda, Blitzkrieg – Élménybeszámoló

baathory

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek