Hírek

A Bonehunter bemutatja új számát az InvisibleOranges.com oldalon, valamint fellép a „Hells Headbash – Part 2” fesztiválon

A Bonehunter nevű ördögi metálgépezet bemutatja új, „Evil Triumphs Again” című számát az InvisibleOranges.com oldalon exluzív „The Road to Hells Headbash” projektjük részeként. A szám a banda debütáló, Evil Triumphs Again című albumán lesz hallható, melynek nemzetközi kiadási dátuma augusztus 21. a Hells Headbangers által. A találóan „a gonosz újra győzedelmeskedik” névre keresztelt szám egy jégbe fagyasztott csapás a múltból, mely a Bathory első anyagai előtt rója le hódolatát lankadatlanul tágas, mégis punk-rockos lendülettel megspékelt hangulatával. A Bonehunter a gonosz minden fajtája előtt tiszteleg (pár számcím: „Acid Fuck,” „Succubus,” „Burning Skulls,” „Devil Metal Punks” és persze maga a címadó dal), mindezt egyszerű, dübörgő metálpunk formájában felszolgálva, mocsokba és kénkőbe mártva, csupa fülbemászó és zúzós himnuszt alkotva a recepttel. Már egy hallgatás is le fogja tépni a fejedet! A bizonyítékot ITT hallhatod az InvisibleOranges.com jóvoltából, a még zajló „The Road to Hells Headbash” projekt harmadik részeként.

Bonehunter: Evil Triumphs Again számlista

1. Messier 666
2. Black Shrine
3. Acid Fuck
4. Burning Skulls
5. Devil Metal Punks
6. Symbol of the Curse
7. Succubus
8. Deviler
9. Evil Triumphs Again

A banda egyik nyilatkozata szerint: „Mint a Hells Headbangers és sok bandájuk régi rajongói, büszkén mutatjuk be első teljes szonikus támadásunkat a HHR zászlaja alatt. A Hells Heabangers támogatásával tovább fejlesztjük ördögi dallamainkat, hogy felrobbanjanak a füleitek. Ez még csak diadalunk kezdete, hiszen a GONOSZ SOSEM HAL MEG!”

További Bonehunter hírek: a banda fellép a Hells Headbangers „Hells Headbash – Part 2” fesztiválján, mely szeptember 4-6 között kerül megrendezésre az Ohio állambeli Clevelandben. A Bonehunter többek között a Satanic WarmasterProfanaticaArchgoatMidnightInquisitionDeiphagoAcid WitchDestruktor, Black WitcheryDeceasedHigh SpiritsDeathhammerNyogthaeblisz, és Demonic Christ bandák társaságában fog fellépni. További infó ITT.

További infó:
www.facebook.com/bonehuntermetal
www.bonehuntermetal.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

BONEHUNTER – Children of the Atom

Saint-Savin

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek