Hírek

A Brain Tentacles leszerződött a Relapse Records kiadóval

A Relapse Records büszkén jelenti be a Brain Tentacles nevű instrumentális-experimentális noise jazz trió leszerződtetését. A Dave Witte (Municipal Waste, Burnt By The Sun, Discordance Axis, stb.) dobosból, Bruce Lamont (Corrections House, Yakuza, Bloodiest) szaxofonosból és Aaron Dallison (Keelhaul) basszusgitárosból álló Brain Tentacles improvizált és strukturált dalok közti utazás, mely először felfalja, majd fejleszti, végül visszalöki a kétes zajt hallgatójára.

A csapat 2013-ban alakult, és már olyan neves zenekarokkal osztozott a színpadon, mint a High on Fire, Eyehategod, Melt-Banana, Iron Reagan, és sokan mások. A trió idén ősszel fogja rögzíteni első nagylemezét Sanford Parker (Leviathan, Cough, Pelican) segédletével.

A Brain Tentacles a szerződésről: „Izgatottak vagyunk a Relapse kiadóval való szerződéssel kapcsolatban, és hogy ilyen úttörő zenészek mellett szerepelhetünk. Megértik amit csinálunk, és ez a fontos. Rengeteg anyagunk van amit fel akarunk venni, a dolgok pedig folyamatosan változnak az utolsó pillanatokig, szóval ez egy nagyon izgalmas, szórakoztató és kihívást jelentő projekt.”

www.facebook.com/Thebraintentacles

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek