Hírek

A brit Stahlsarg leszerződött a Mighty Music kiadóval; októberben kiadják új albumukat

A 2013-ban született Stahlsarg rögtön útra kelt megosztani Európával black/death metál hangzásukat. A világháborúk által ihletett szövegeik kendőzetlenül és fertőző hangzással éneklik el a katonai történelem sarkalatos pillanatait. Többek között olyan rádiókban hallhatóak, mint a Bloodstock Radio, Total Rock Radio, ICR, BRFM vagy a Top Rock Radio, valamint szerepeltek már különböző brit és európai zenei magazinok oldalain is.

A 2014-es évben a banda a norvég Mayhem supportja volt Londonban, valamint lerohanták Belgiumot is az olasz black metálos Handful of Hate társaságában, majd Franciaországban egyesültek az Excruciate 666 csapatával. A Stahlsarg továbbá fellépett a Bloodstock 2014-en is, ahol a Satan előtt izzították be a tömeget. A csapat nem idegen a fesztiváloktól: felléptek a birminghami Beermageddon, valamint a belga No Compromise Metal feszten is a headliner Crystal Viper mellett.

2015 elején a Stahlsarg büszkén mutatta be a Stahlsarg sört – saját kézműves sörük a The Dove Brewery közreműködésével. A banda hatalmas koncertet adott májusban a német Wonnemond fesztiválon, ahol a legandás Endstille bandával osztozott a színpadon.

A Stahlsarg debütáló, “Comrades In Death” című albumának felvételei Danny B. Takoma (Criminal, Napalm Death) segítségével készültek a HVR stúdióban, a nagylemez pedig a dán Mighty Music által kerül majd nemzetközi kiadásra 2015. október 23-án. A megjelenés egybe fog esni öt fellépéses nagy-britanniai Halloween turnéjukkal az Endstille supportjaként.

Mozgalmasnak ígérkező évükkel szembenézve a Stahlsarg készen áll kitörni a lövészárokból és rárontani bármire, ami útjába áll.

Őszi UK fellépések az Endstille és Verdelet bandákkal.
28/10 – GLASGOW – Ivory Blacks
29/10 – BRIGHTON – Sticky Mike’s Frog Bar
30/10 – LONDON – Camden Barfly
01/11 – BRISTOL – Exchange

A Stahlsarg:

ének és gitár – Eissturm
gitár – Krieg
basszus – Destruction
dob – Eisenfaust

A „FROSTBITE DIVISION” hivatalos videoklipje: https://www.youtube.com/watch?v=4xAg4Z8Mrx4

STAHLSARG
Comrades In Death
2015. október 23.

Tracklist:

• 1. Razed to the ground
• 2. Seelow heights
• 3. From factory to fortress of rubble and iron
• 4. Damocles XIII
• 5. Wolves of the sea
• 6. Under the shadow of the silver runes
• 7. Castle Wewelsburg
• 8. Frostbite Division
• 9. In the city of trapped souls

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek