Hírek

A Caligula’s Horse nemzetközi szerződést kötött az InsideOutMusic kiadóval

Az ausztrál alter-progos Caligula’s Horse az Inside Out Music kiadóhoz való szerződéssel koronázza meg a 2015-ös évet (a Century Media család tagjaként).

Az Inside Out Music alapítója és vezérigazgatója, Thomas Waber a következőket mondta a szerződésről: „Ausztrália rengeteg nagyszerű banda otthona, mi pedig izgatottak vagyunk a Caligula’s Horse zenekarral közös munkával kapcsolatban; ott vannak a legizgalmasabb ausztrál bandák között, akikről mostanában hallottunk!

Jim Grey énekes is osztotta Waber véleményét: “A csillagos ég, haver! A csillagos ég. Hatalmas lépés ez számunkra – izgatottak vagyunk az Inside Outtal közös munkával kapcsolatban, nem is beszélve arról a megtiszteltetésről, amit a sok zenei hősünk mellett való szereplés ad… teljesen rápörögtünk!”.

Ez a bejelentés a banda eddigi sikeres évének megkoronázása: management szerződést írtak alá a Wild Thing Presents csapattal, észak-amerikai koncertszervező ügynökségük a The Agency Group lett, szerződtek az AMF Publishinggel, valamint olyan nehézsúlyú zenekarok supportjai voltak, mint az Opeth, Mastodon, The Ocean és a Twelve Foot Ninja.

A Caligula’s Horse történetében először Európába látogat októberben, és többek között fellép a holland ProgPower Europe Fesztiválon (2015. október 2.) is olyan bandák társaságában, mint a Leprous, Myrath és a Pagan’s Mind. A banda ausztrál turnét is tervez a közeljövőben.

Az ‘A Gift To Afterthought’ videóját (mely a 2013-as ‘The Tide, The Thief & River’s End’ albumon hallható) itt hallgathatjátok meg: https://youtu.be/bVvOPSupIsg

További hírek, beleértve turnéhelyszíneket is, az elkövetkezendő hónapokban várhatóak!

CALIGULA’S HORSE online:
https://www.facebook.com/caligulashorseband
http://caligulashorse.com
https://twitter.com/CaligulasHorse
https://www.youtube.com/samvallen

Kapcsolódó cikkek

A Caligula’s Horse bejelenti ‘Bloom’ című új albumát és európai turnédátumait

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek