Hírek

A Cattle Decapitation „The Anthropocene Extinction” című albuma teljes egészében meghallgatható a Loudwire oldalon!

A CATTLE DECAPITATION nevű amerikai death/grind csapat várva várt új albuma, a „The Anthropocene Extinction” hivatalos bemutatásáig már csak pár napot kell várni – a várakozást megkönnyítve a Loudwire nevű mega-metálportál most örömmel karcolja be a dobhártyákat az album teljes egészének streamelésével.

A banda új albuma a hazai és nemzetközi sajtó dicséretét egyaránt elnyerte – a Decibel Magazin egyik friss, 8/10-es kritikájához az alábbi szavakat fűzte: „az extremitás és a zeneiség találkozása, változatos ének, majdhogynem meglepően keserédes hangulat, és hajtűkanyarokat vevő tempóváltások„, majd hozzátette: „mindig is volt egy finom vonal az extremitás és a hallgathatóság között, a CATTLE DECAPITATION pedig lenyűgöző módon egyensúlyozik ezen a vonalon… képességeik eddigi legjobb bemutatása.” Majdnem tökéletes, 9.5/10-es pontozása mellett a Headbang Or GTFO a következőket írta: „A The Anthropocene Extinction egy fenomenális album… az év egyik legjobb kiadványa… Intenzív, lebilincselő, és borzongató. Egy új dolog, melyet isteníthetünk és tátott szájjal emlegethetünk az elkövetkezendő pár évben.” A Metal Hammer 9/10-es kritikája szerint: „A CATTLE DECAPITATION nagy kockázatot vállalt, kipróbált valami újat, és egy zseniálisan hátborzongató anyagot alkotott. Fantasztikusan szórakoztató és fülbemászó, igen, és emellett ádázul felzaklató is egyben„, a Dead Rhetoric 9.5/10-es kritikájával pedig egy olyan lemezt dicsér, mely „legjobb tulajdonságaikat dolgozza át úgy, hogy ördögibb és sötétebb dimenziókban is megállják helyüket. Elejétől a végéig zúzós; amire nem számítasz, az az, amilyen gyorsan bele tud gyökerezni a hallójárataidba. A The Anthropocene Extinction tovább emeli az extrém zene színvonalát, és mindenképpen 2015 egyik legjobb anyaga – te se hagyd ki.”

A „The Anthropocene Extinction” meghallgatása a lemez számról-számra bemutatásával Travis Ryan énekes által ITT lehetséges.

A Dave Otero (Allegaeon, Cephalic Carnage) által Denverben felvett „The Anthropocene Extinction” a CATTLE DECAPITATION zeneileg és témájában leglebilincselőbb lemezének ígérkezik. A ‘The Anthropocene Extinction‘ az emberiség utolsó lélegzetvételéhez vezet minket, mely hasonló a Midway Atoll albatroszaiéhoz. A madarak és a Csendes-óceán vízi élőlényei az ember által alkotott műanyag szemétdarabokat ételnek hiszik, azokat megeszik és tőlük tömegesen hullanak el, szétrohadva ott, ahova leesnek, megmutatva a világnak mi történik a Föld óceánjainak ökoszisztémáival – ez vezet majd végül a fajunk végét megpecsételő dominó-effektushoz, „Az Antropocén Kihaláshoz”.

A „The Anthropocene Extinction” albumon vendégként feltűnik a legendás Philip H. Anselmo, Tristan Shone/Author & Punisher és a Bethlehemes Mr. Jurgen Bartsch. Az anyag kiadása 2015. augusztus 7. Előrendelési csomagokért lásd: metalblade.com/cattledecapitation.

http://www.facebook.com/cattledecapitation
http://www.twitter.com/cattledecap

Kapcsolódó cikkek

Lamb of God, Kreator, Cattle Decapitation, Blood Incantation, Vended – Koncertbeszámoló

Steve

A Cattle Decapitation bemutatja a „The Anthropocene Extinction” így készült videóját a Noisey által!

KMZ

A Cattle Decapitation bemutatja közelgő nagylemezének új számát a Revolver Magazine által!

KMZ

A Cattle Decapitation augusztusban kiadja ‘The Anthropocene Extinction’ című albumát a Metal Blade Records gondozásában!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation to return to Europe for a string of summer festivals and club shows!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation – Limited Edition vinyl releases of bands entire Metal Blade catalog thus far slated for 2014!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation currently writing the follow up to ‘Monolith of Inhumanity’!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation release new video for ‘Your Disposal’!

KMZ

Cryptopsy / Cattle Decapitation / Decrepith Birth Live in Vienna 8 fős kisbusz indul!!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation direct support to Cryptopsy’s European tour this spring!

KMZ

Programváltozás szerdán: Cattle Decapitation, Heroic, Torn From Earth

KMZ

Cattle Decapitation / Incantation / Heroic koncert – Programváltozás, Nyereményjáték

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation – Launch New Website

KMZ

CATTLE DECAPITATION – Monolith of Inhumanity

Menegroth

Hot News: Cattle Decapitation to return to Europe in August!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation – More In-Studio Video Footage Posted

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation – Monolith Of Inhumanity Streaming In Its Entirety At MetalSucks

KMZ

Cattle Decapitation Interjú

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation – Premiere ‘Kingdom Of Tyrants’ video at Bloody Disgusting!

KMZ

Hot News: Cattle Decapitation release second single ‘Lifestalker’ exclusively via website of Metal Hammer Germany!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek