Hírek

A Cave Of Swimmers latin-amerikai prog metál duó ‘Reflection’ című albumát május 4-én adja ki

A Miami illetőségű CAVE OF SWIMMERS nevű progresszív metál duó saját kiadású albumot jelentet meg ’Reflection’ címmel május 4-én. A floridai színtér felbolygatása után a GE Perez és Toro alkotta páros készen áll a globális metál közösség inspirálására prog metál, fusion és latin-amerikai stílusokat ötvöző keverékével, melyben operai elemek is fel-felvillannak. A CAVE OF SWIMMERS részletes és hibátlanul komponált zenéjének ámulatba ejtő hatása van, mely a közönséget teljesen letaglózza azzal a tudattal, hogy egy ilyen masszív hangzás csupán két zenész műve. Ösztönös és játékos stílusuk, mely az előző évtizedek nagy jam bandáit juttatja eszünkbe, a CAVE OF SWIMMERS bandát olyan jelzőkkel ruházta fel, mint „igazán progresszív” banda (Destructive Music).

A „The Prince of the Power of the Air” (radio edit) nevű új single már online, és elérhető ingyenes letöltésként az alábbi linken: http://caveofswimmers.bandcamp.com/.

Reflection album Tracklist:

01. The Prince of the Power of the Air
02. The Skull
03. Still Running
04. Reflection (instrumental)
05. The Prince of the Power of the Air (edit)

Az eredetileg Venezuelából származó GE és Toro már tizenéves koruk óta különféle projektekben zenélt együtt. Az USA-ba való átugrás után egy Moog pedálos szintetizátor volt az, ami végül mindent összehozott. A miami Churchill’s Pub klubban előadott első koncertjük óta végigturnézták a keleti partokat nagy bandák mellett, és egy nagyon elkötelezett és szenvedélyes rajongótábort építettek ki maguknak. Mindent összevetve a duó szívét lelkét beleteszi koncertjeibe, és persze a teljesen őszinte, színtiszta, hamisítatlan rock n’ rollt.

http://caveofswimmers.com/
https://www.facebook.com/caveofswimmers

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek