Hírek

A Chastain bejelenti új albumát plusz a „The 7th of Never” és a „The Voice of Cult” újrakiadását

David T. Chastain az elmúlt 25 évben erőteljes, progresszív gitárosként szerzett hírnevet magának, akinek a zenéje dallamos és technikailag fejlett. David virtuóz stílusán kívül a CHASTAIN azonnal egyedi hatású hangzását Leather Leone énekes kiemelkedő és tekintélyt parancsoló jelenléte adja. A Divedomb Records izgatottan jelenti be CHASTAINnel való újabb együttműködését, aminek során újra kiadja két kritikusok által is elismert albumát – a The 7th Of Never (1987) és a The Voice Of The Cult (1988) anyagokat.

Debütáló felvételei óta David Chastain folyamatosan lenyűgözte rajongóit innovatív és technikailag kiemelkedő gitárjátékával. A The 7th Of Never és a The Voice Of The Cult tökéletes példái annak, hogy David T. Chastain nem csak hogy nagyszerű zenész volt, hanem tehetséges zeneszerző és bandavezető kiváló közreműködőkkel, akik segítették melodikus vízióit valóságba ültetni.

Ezek a korlátozott számban elérhető kiadványok újonnan lettek remasterelve az eredeti albumkeverésekből, és vadonatúj interjúkat tartalmaznak David T. Chastain és Leather Leone művészekkel. Teljes szövegek és archív fotók teszik teljessé ezeket az átfogó és frissített kiadványokat.

További infó: www.LeviathanRecords.com

A CHASTAIN bejelentette új, 2015-ös albumát. Az új album címe „We Bleed Metal” lesz. A banda felállása ugyanaz lesz, mint a 2013/2014-es „Surrender To No One” és „Surrender To No One: Uncut” albumokon.
Leather Leone – ének
David T. Chastain – gitár
Mike Skimmerhorn – basszus
Stian Kristoffersen – dobok

Leather szerint: „Visszatér hozzád… Erősebben vibrál… A Metál ural minket. Új anyag, új izgalom és új lehetőség, hogy Metált csorgassunk rád ereinkből. A régi vírus visszatér… We Bleed Metal!”

A banda Atlantában fogja befejezni a felvételeket ebben a hónapban. Legfrissebb infók a „We Bleed Metal„-lal kapcsolatban: www.webleedmetal.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Reverence, Whitechapel, Waken Eyes, Epica, Chastain, Thy Art Is Murder, Whiskey Ritual, Twitching Tongues, Ecnephias

KMZ

Hot News: New Chastain Video for „I Am Sin!”

KMZ

Hot News: Chastain releases the „Evil Awaits Us” music video!

KMZ

Hot News: New Chastain Video for „Rise Up” off of Surrender To No One!

KMZ

Hot News: Chastain announces release date

KMZ

Hot News: Reformed Chastain announces Album and Track titles

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek