Hírek

A chicagói Kastasyde bemutatja a ‘Gnosis’ címadó dalát

A chicagói KASTASYDE banda elérhetővé tette meghallgatásra közelgő Gnosis albumának címadó dalát a This Is Not A Scene oldalon. A számot ITT hallgathatod meg.

Több zenei behatást egybeolvasztva gondolatébresztő zenéjükhöz, a KASTASYDE készen áll Gnosis című harmadik albumának kiadására június 2-án. A banda egy évtizednyi kísérletezést követően adja ki ezt az albumát, mely alatt belemélyedtek a metál, rock és akusztikus zene rejtelmeibe turnézás és egy elkötelezett rajongótábor kiépítése közben.

Az album „Burial in the Sky” című számát itt hallgathatod meg.

A Gnosis keverése és felvételei Chris Wisco által készültek a wisconsini Belle City Sound stúdióban. A dobfelvételek Pete Grossman keze munkáját dicsérik a chicagói Bricktop Recording stúdióban. Az album egyik gitárszólóját a THE BLACK DAHLIA MURDER gitárosa, Ryan Knight játssza, valamint közreműködött Justin Spring is.

A Jarrett Roberts énekes, Eric Kornfeind és Jerome Marshall gitárosok, Dustin Roberts basszusgitáros és Garry Naples (NOVEMBERS DOOM) dobos által alkotott KASTASYDE több műfaj kollaboratív ötvözése. Új, Gnosis című albumával a banda változatos zenei műfajok hozzávalóit hozta össze egy egységes és izgalmas lemezbe. Groove, hangulat és stílus egyszerre mutatkozik a KASTASYDE Gnosis albumán.

Tracklist:

Natural State
Burial in the Sky
Gnosis
In the Spiral
Blackheart
Never at Peace
Empyrean
Tiamat

Első, 2005-ös demói óta a banda két teljes albumot és egy EP-t jelentetett meg. A Gnosis további fejlődést mutat dalszerzésben, identitásban és összhangzásban. Az olyan sokféle bandához hasonlíthatóan, mint a MASTODON és ACID BATH, vagy az extrémebb NAPALM DEATH és MACHINE HEAD, a KASTASYDE készen áll felfedni evolúciója legújabb lépcsőjét.

www.facebook.com/kastasyde

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek