Hírek

A Corruption „Born to Be Zakk Wylde” klipje YouTube-on!

Nagyszerű hírek a lengyel stoner metálos Corruption rajongóinak! A banda legújabb hivatalos videoklipje, a „Born to Be Zakk Wylde” megtekinthető YouTube-on. Nézzétek meg ITT.

A videó a wroclavi és katowicei fellépéseiken lett rögzítve. Anioł, a banda basszusgitárosa így kommentált: “Ez a klip a saját tisztelgésünk Zakk Wylde előtt, aki egy nagyszerű és inspiráló zenész. Tudjuk, hogy a dal elérte Zakk-et is, ki is linkelte twitterjén. A videó Paweł Kowalskival lett felvéve (Bandphoto.pl) vágása Robert Zembrzycki munkája. Szeretnénk megköszönni a Black Label Society lengyel részének támogatásukat és a felvételek alatt nyújtott hatalmas segítségüket.”

A banda 1991-ben alakult a lengyelországi Sandomierzben. A csapat azóta hét stúdióalbumot adott ki: “Ecstasy” (1995), “Bacchus Songs” (1996), “Pussyworld” (2002), “Orgasmusica” (2003), “Virgin’s Milk” (2005), “Bourbon River Bank” (2011) és “Devil’s Share” (2014). Egyetlen élő DVD kiadványuk, melynek címe “Hellectrify Yourself” 2004-ben látott napvilágot. A Corruption legújabb, “Devil’s Share” című albuma 2014 júniusában került kiadásra. Felvételei a varsói Sound Division Studio-ban készültek Filip Heinrich Hałuchy-val (Vesania, Decapitated, Rootwater) a Heinrich House Studio-ból, aki a keverésért és masteringért felelt. Az album 11 számot tartalmaz tele fülbemászó stoner rock gitárral és jó öreg stoner energiával, és kötelező darab az olyan bandák rajongóinak, mint a Monster Magnet, Kyuss, Mustasch, és Orange Goblin.

Corruption – jelenlegi felállás:

Piotr „Anioł” Wącisz – basszus, háttérvokál
Jacek Hiro – szóló gitár
Łukasz „Chuck Rebel” Adamczak – ének
Robert Zembrzycki – gitár, háttérvokál
James Stewart – dob

Corruption – hivatalos weboldalak:
www.corruption.pl
www.facebook.com/OfficialCorruption

Kapcsolódó cikkek

A Corruption új felállással tér vissza!

KMZ

Hot News: Corruption – check out the preview of their new album „Devil’s Share”

KMZ

Hot News: Corruption – lyric video for „Hang’n’Over” now on YouTube

KMZ

Hot News: Corruption reveal the cover artwork and tracklist of their new album

KMZ

Hot News: Corruption return with a new album!

KMZ

CORRUPTION – Bourbon River Bank

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek