Hírek

A Corruption új felállással tér vissza!

A stoner metál lengyel mesterei, a Corruption felfedte vadonatúj, semmiből felépített taglistáját. Piotr ‘Anioł’ Wącisz, a banda alapító tagja: “Örömmel jelentem be, hogy a Corruption felállása a következő: Jacek Hiro (Sceptic, Voodoo Gods), James Stewart (Vader, Divine Chaos), Robert Zembrzycki (ex- Saratan), Łukasz „Chuck Rebel” Adamczak, valamint jómagam, Piotr „Anioł” Wącisz. Nagyon izgatott vagyok, és alig várom az első koncerteket ezekkel a srácokkal!”

A Corruption legutóbbi albuma, a “Devil’s Share” 2014 júniusában jelent meg. Felvételei a varsói Sound Division Studio helyszínen történtek, Filip Heinrich Hałuchy (Vesania, Decapitated, Rootwater) keverésével és masteringjével a Heinrich House Studio-ból. Az album 11, fülbemászó stoner rock gitárral és jó öreg stoner energiával teli számot tartalmaz, mely kötelező darab a Monster Magnet, Kyuss, Mustasch, és Orange Goblin rajongóinak. A “Hang’n’Over” szám dalszöveges videója elérhető ITT.

A banda 1991-ben alakult a lengyelországi Sandomierzben. Azóta a banda hét stúdió albumot adott ki: “Ecstasy” (1995), “Bacchus Songs” (1996), “Pussyworld” (2002), “Orgasmusica” (2003), “Virgin’s Milk” (2005), “Bourbon River Bank” (2011) és “Devil’s Share” (2014). A “Hellectrify Yourself” című egyetlen élő DVD-jük 2004-ben látta meg a napvilágot.

Corruption – jelenlegi felállás:
Piotr „Anioł” Wącisz – basszus, vokál
Jacek Hiro – gitár
Łukasz „Chuck Rebel” Adamczak – ének
Robert Zembrzycki – gitár, vokál
James Stewart – dob

Corruption – hivatalos oldalak:
www.corruption.pl
www.facebook.com/OfficialCorruption

Kapcsolódó cikkek

A Corruption „Born to Be Zakk Wylde” klipje YouTube-on!

KMZ

Hot News: Corruption – check out the preview of their new album „Devil’s Share”

KMZ

Hot News: Corruption – lyric video for „Hang’n’Over” now on YouTube

KMZ

Hot News: Corruption reveal the cover artwork and tracklist of their new album

KMZ

Hot News: Corruption return with a new album!

KMZ

CORRUPTION – Bourbon River Bank

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek