Hírek

A Costa Rica-i Inhuman jövő hónapban kiadja új albumát; a “Hold Your Crucifix” című új szám meghallgatható online

A technikás death metál Costa Rica-i mesterei, az INHUMAN banda örömmel jelenti be második, “Conquerors Of The New World” című nagylemezét.

A 2013-as „Course of Human Destruction” debüt folytatásának borítóját a spanyol J.L.Rey (Phlegeton Art Studio – Wormed, Wrong, Coffins, stb.) készítette, tervezett megjelenési dátuma pedig augusztus 30. a Satanath Records és a Sevared Records által.

A négyes nemrég adta ki új számát az albumról, ízelítőt adva a rajongóknak a “Conquerors Of The New World” brutalitásából.

A “Hold Your Crucifix” meghallgatása: ITT.

Előrendelés: http://inhuman1.bandcamp.com

Tracklist:
1. Conquerors of the New World
2. Soulless Dead Eyes
3. Hold Your Crucifix
4. Extermination by Depopulation
5. Feed On Human Flesh
6. America Rises
7. The Chalice
8. Stabbed to Death

A Costa Ricából származó Inhuman ádáz módon brutális és meghökkentően technikás death metált játszik, mely a műfaj olyan korai mestereire emlékeztet minket, mint a Death, Atheist vagy a Pestilence.
A csapat 2011-ben alakult, amikor az ex-Katharzysos gitáros, Jonathan Sanchez szövetségre lépett az Eternal volt dobosával, Freddy „Coco” Sanchezzel és Sergio Muñoz énekessel olyan dallamok megírására, mely a korai ’90-es évek death metáljának csúcsait és technikalitását ötvözi kortársaik brutalitásával. Később csatlakozott hozzájuk a Suppressoros Max Soto basszusgitáros is, akivel elkezdték helyi koncertezésüket, lendületet és tapasztalatot gyűjtve a kis klubokban. 2012 végén a banda elkezdte „Course of Human Destruction” című debütáló albumuk munkálatait, a felvételek közben pedig Max Soto helyére Carlos Venegas (Corpse Garden) lépett. Az albumot önmaguk adták ki 2013 elején, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően pedig közép-amerikai turnéra indultak.
2014 elején az Inhuman újra változtatott felállásán, amikor is a turné után távozó Coco helyére az ex-Reborn In Chaosos dobos, Eduardo Chaves állt.

Most, 2015-ben az Inhuman kész kiadni “Conquerors Of The New World” című második nagylemezét, mely egy igazi bestia, tökéletesen egyensúlyozva a brutalitás és összetettség között, technikás mégis emlékezetes és sebészi pontosságú riffeket hallatva.
Az Inhuman valóban a legjobb közép-amerikai extrém death metál bandák közé emelkedett, új albumuk pedig tökéletes példa arra, milyen technikásnak és brutálisnak kellene napjaink death metáljának lennie.

http://www.facebook.com/Inhuman.MetalBand
http://inhuman1.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

Az Inhuman új albuma meghallgatható a Decibel Magazine oldalán

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek