Hírek

A Cruz Del Sur Music kiadja a Dark Quarterer banda „Ithaca” című albumát bakeliten

A CRUZ DEL SUR MUSIC büszkén jelenti be a DARK QUARTERER banda „Ithaca” című albumát bakeliten!

Az „Ithaca” eredetileg április 25-én jelent meg CD-n a Metal on Metal Records által, meleg fogadtatásra találva a rajongók által. Koncepciós album, melyet az 1911-es, Konstantinos P. Kavafis görög költő által írt ugyanazon című költemény inspirált, aki Odüsszeusz trójai háborúból való hazautazását használta metaforaként az életre; nem a cél a fontos, hanem maga az út. Az anyag stílusosan a ’80-as évek epikus heavy metáljának és a ’70-es évek prog rockjának keveréke, néhol doomos elemekkel.

Specifikus és hozzá illő bakelit masteringgel a kiadvány két exkluzív 2010-es élő bónusz számot tartalmaz, melyeket a banda választott minősége és egyedisége miatt. Az első a banda saját klasszikusának, a „War Tears” számnak egy verziója; ennek a verziónak az a különlegessége, hogy olaszul hallhatjuk, Gianni Nepi különösen szenvedélyes előadásában. A második bónusz a „Deep Wake” című hosszú, megérintő darab, mely újfent megmutatja a DARK QUARTERER hihetetlen képességeit.

A 70 percnyi kiváló prog metál zene mellett ez a delux dupla LP kihajtható borítású kiadás tartalmazni fog egy négy oldalas füzetet is dalszövegekkel és download-carddal. Tervezett kiadás: szeptember 19.

Számlista:

1. The Path of Life
2. Night Song
3. Mind Torture
4. Escape
5. Nostalgia
6. Rage of Gods
7. Last Fight
8. Peace
9. War Tears (live) – BONUS TRACK
10. Deep Wake (live) – BONUS TRACK

https://www.facebook.com/DarkQuarterer

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek