Hírek

A Cult Of Endtime bejelentette Svart-nál debütáló első anyaguk dátumát, és bemutatta első számát

A Cult of Endtime egy ötfejű hulla Finnországból, mely a legfeketébb mágiával lett feltámasztva azért, hogy vintage death metált játsszon. A szörnyeteg már 2010 óta dühöng Finnország keleti részeinek pusztaságán, és végre felvétel is született róla. Az album a keresztségben az In Charnel Lights nevet kapta, a finn Svart Records kiadó pedig azt a rémisztő feladatot kapta, hogy május 29-én a világra eressze.

Az In Charnel Lights hangzása olyan, mint amit valaki a 90-es évek elején cserélgetett volna kazettán, hosszú hajú tinédzserek által nagy hangerőn előadva rozoga magnókon. A Cult of Endtime felszakadt ereiben ugyanaz a fekete vér folyik, melyből a korai skandináv death metál is született.

A banda gitárosa által a londoni Orgone stúdióban kevert album a kivételesen ígéretes demókat teljesen új szintekre emeli. A dallamosabb, doomosabb részektől a nyaktörő riffeken és sáros, zizegő gitárfüggönyökön át az éneknek is nevezett démoni hörgésekig a Cult of Endtime nem azért jött, hogy újra feltalálja a spanyolviaszt, hanem hogy megerősítse és finomítsa azt. Hallgasd meg magad is kizárólag ITT az első, „Cairns on Mercury” című számot.

Cult of Endtime: In Charnel Lights számlista

1. A Vast Cosmic Horror
2. Cairns On Mercury
3. Prognatus De Sigillum
4. The Colossus Fell
5. Hidden Gods
6. Gnostic Haeresis
7. Funeral Voyagers
8. Discourse With The Dead

TOVÁBBI INFÓ: www.facebook.com/cultofendtime

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek