Hírek

A Culture Killer leszerződött a Metal Blade Records kiadóval + új single!

A Floridából származó CULTURE KILLER leszerződött a Metal Blade Records lemezkiadóval, most pedig debütáló teljes albuma felvételeire készül! A banda korábban a „Denial” című EP-vel jelentkezett 2014-ben, valamint az „Exterminate Filth” single-lel ezévben. A mai naptól a rajongók meghallgathatják közelgő lemezük egyik számát. A „Justice Through Retaliation” című szám kizárólag a New Noise Magazine-on keresztül hallható ITT.

A CULTURE KILLER egész júniusban stúdióban lesz Kenny Gillel (Dark Sermon) a Pig Pen Recordings stúdióban. A Metal Blade szerződés kapcsán Ian Campbell énekes a következőket mondta: „Fiatal zenészekként nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Culture Killer a Metal Blade család tagja lehet, a legendás és nagy befolyással bíró bandák mellett. Imádunk a Metal Blade csapatával dolgozni, és már alig várjuk debütáló albumunk megjelenését a kiadón keresztül!

CULTURE KILLER zenéjének és szövegének vadsága egyértelművé teszi, hogy a bandának célja és üzenete van, nem csak céltalan dühöt közvetít. Az „Exterminate Filth” single borítója ezt elég tisztán tükrözi. Dylan Blow dobos így fejtette ki a „Justice Through Retaliation” témáját: „A dal egy nő látszólag végtelen harcát írja le a házastársi erőszakkal. Azokra a szavakra és érzésekre reflektál, melyeket egyszer már magába zárt; ám hamar rájön, hogy a férfi, akit szeretett, mostanra legnagyobb félelmévé vált. A dal fordulópontjánál rájön, hogy a túlélésre való egyetlen esélye az, ha megöli őt.

Az otthoni erőszak egy borzalmasan felkavaró és gyakran előjövő realitás. Sajnos sok történet elmondatlan marad. Ne féljetek szót emelni, segítséget kérni, és a legfontosabb, hogy sose szégyelljétek elmondani a történeteteket.

További részletek a közelgő albumról az elkövetkezendő pár hónapban várhatóak. Az album még idén kerül kiadásra.

A CULTURE KILLER:
Hunter Young – gitár, ének
Dylan Blow – dob, ének
Storm Bauer – basszusgitár
Ian Campbell – ének
Trevor Kopp – gitár

https://www.facebook.com/culturekiller
https://twitter.com/culturekillerfl
https://instagram.com/culturekillerband

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek