Hírek

A Cut Up „Forensic Nightmares” című új albuma teljes egészében meghallgatható online!

A death metálos svéd CUT UP debütáló „Forensic Nightmares” című albuma megjelent Európában! A brutális anyag meghallgatható online a metalblade.com/cutup oldalon.

Tobias Gustafsson dobos szerint: „Büszkén mutatom be nektek debütáló albumunkat, a Forensic Nightmarest! A CUT UP kevesebb, mint másfél éve született, kemény munkánk és elhivatottságunk pedig meghozta gyümölcsét ennek az izzó anyagnak formájában. Nem is lehetnénk elégedettebbek az albummal! A Forensic Nightmares nagyszerű nyilatkozat a CUT UP céljáról, és jövőbeli víziójáról. Szóval ne hátradőlve élvezzétek, hanem full hangerőn, a fejeteket őrülten rázva! Aztán újra! Egészségetekre!

A „Forensic Nightmares” két klipje is kiadásra került! A „Burial TimeITT az ‘A Butchery Improved‘ pedig ITT látható!

Tracklist:

CUT UP – Forensic Nightmares
1. Enter Hell
2. Burial Time
3. Remember the Flesh
4. A Butchery Improved
5. Brain Cell Holocaust
6. Forensic Nightmare
7. Camouflesh
8. Order of the Chainsaw
9. Stab and Stab Again
10. Bunker Z 16
11. Dead and Impaled

A CUT UP bandát Tobias Gustafsson dobos és Erik Rundqvist énekes/basszusgitáros alapította 2014 elején. A Vomitory 2013-as befejeztével, mely 24 évnyi death metál szolgálat végére tett pontot, ők ketten egyértelműnek érezték, hogy továbbra is death metált akarnak együtt alkotni. Hamarosan Anders Bertilsson gitáros és Andreas Björnson énekes/gitáros is csatlakozott, így a CUT UP teljessé vált. Mind Bertilsson – aki korábban főként a Coldworker (2006-2013) zenekarból volt ismert – és Björnson – akit a Fetus Stench bandában is hallhattunk – ugyanazt a zenei eszméket osztja, mint Gustafsson és Rundqvist, az élő eladások iránti szenvedélyükkel egyetemben.

A következő pár hónap kemény munkával, dalszerzéssel és próbákkal telt, majd 2014 novemberében stúdióba vonultak és felvettek 11 dalt „Forensic Nightmares” című debütáló albumukhoz. A tagok előtörténete és képzettsége alapján ne számíts másra a CUT UP bandától, mint erőszakos, fülbemászó, groove-os és zúzós death metálra.

A CUT UP:
Erik Rundqvist – ének és basszusgitár
Andreas Björnson – ének és gitár
Anders Bertilsson – gitár
Tobias Gustafsson – dob

https://www.facebook.com/cutupofficial

Kapcsolódó cikkek

CUT UP – Wherever They May Rot

Azagtoth

Cut Up Interjú

KMZ

A Cut Up kiadja második singlejét és videóját az ‘A Butchery Improved’ című számához közelgő „Forensic Nightmares” albumáról!

KMZ

Cut Up „Forensic Nightmares” debüt megjelenés június 26-án

KMZ

A Cut Up nevű svéd death metál csapat volt Vomitory tagokkal leszerződött a Metal Blade kiadóhoz!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek