Hírek

A Cut Up kiadja második singlejét és videóját az ‘A Butchery Improved’ című számához közelgő „Forensic Nightmares” albumáról!

A svéd death metálos CUT UP szövetségre lépett a német Deaf Forever Magazinnal vadonatúj, ‘A Butchery Improved‘ című videójuk bemutatására, mely közelgő debütáló „Forensic Nightmares” című albumukon hallható! A videó megtekinthető ITT!

A „Forensic Nightmares” június 26-án jelenik meg a Metal Blade Records gondozásában. Az első single és klip a „Burial Time„-hoz jelent meg; nézd meg itt: metalblade.com/cutup. Az albumot ugyanitt előrendelheted, akár exkluzív csomagokban is!

CUT UP énekes/gitárosa, Andreas Björnson szerint: „Most az „A Butchery Improved” című klipünkkel sokkolunk, mely második a „Forensic Nightmares” albumról. A dal, a cím és a szöveg tökéletesen bemutatja, mit is akarunk elérni debütáló albumunkkal. Az album 11 erősségének egyikeként a dalt egy videó kíséri, mely a szöveget követi. Bemutatjuk nektek rezidens gyilkos őrültünket. Jól végzett munkája után eléggé feltankolja fagyasztóját, így kibírja majd egy darabig. A videót Svédországban vettük fel egy zűrös napon. Szolgáljon hát a klip étvágygerjesztőként az albumhoz!

CUT UP – Forensic Nightmares
1. Enter Hell
2. Burial Time
3. Remember the Flesh
4. A Butchery Improved
5. Brain Cell Holocaust
6. Forensic Nightmare
7. Camouflesh
8. Order of the Chainsaw
9. Stab and Stab Again
10. Bunker Z 16
11. Dead and Impaled

A CUT UP bandát Tobias Gustafsson dobos és Erik Rundqvist énekes/basszusgitáros alapította 2014 elején. A Vomitory 2013-as befejeztével, mely 24 évnyi death metál szolgálat végére tett pontot, ők ketten egyértelműnek érezték, hogy továbbra is death metált akarnak együtt alkotni. Hamarosan Anders Bertilsson gitáros és Andreas Björnson énekes/gitáros is csatlakozott, így a CUT UP teljessé vált. Mind Bertilsson – aki korábban főként a Coldworker (2006-2013) zenekarból volt ismert – és Björnson – akit a Fetus Stench bandában is hallhattunk – ugyanazt a zenei eszméket osztja, mint Gustafsson és Rundqvist, az élő eladások iránti szenvedélyükkel egyetemben.

A következő pár hónap kemény munkával, dalszerzéssel és próbákkal telt, majd 2014 novemberében stúdióba vonultak és felvettek 11 dalt „Forensic Nightmares” című debütáló albumukhoz. A tagok előtörténete és képzettsége alapján ne számíts másra a CUT UP bandától, mint erőszakos, fülbemászó, groove-os és zúzós death metálra.

A CUT UP:
Erik Rundqvist – ének és basszusgitár
Andreas Björnson – ének és gitár
Anders Bertilsson – gitár
Tobias Gustafsson – dob

https://www.facebook.com/cutupofficial

Kapcsolódó cikkek

CUT UP – Wherever They May Rot

Azagtoth

Cut Up Interjú

KMZ

A Cut Up „Forensic Nightmares” című új albuma teljes egészében meghallgatható online!

KMZ

Cut Up „Forensic Nightmares” debüt megjelenés június 26-án

KMZ

A Cut Up nevű svéd death metál csapat volt Vomitory tagokkal leszerződött a Metal Blade kiadóhoz!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek