Hírek

A dán Undergang júliusban adja ki Døden Læger Alle Sår albumát a Dark Descent gondozásában

A dán death metálos UNDERGANG harmadik albumát Døden Læger Alle Såron néven CD-n és digitális formátumokban adja ki a Dark Descent Records gondozásában július 10-én. A bakelit verzió a Me Saco Un Ojo Records gondozásában jön. Éljen soká az új hús!

A Døden Læger Alle Sår felvételei a kaliforniai Earhammer Studio-ban készültek az UNDERGANG három hetes amerikai turnéját követően, 2014 júliusában. Az új anyag a banda előző két albumának, az Indhentet Af Døden (2010) és Til Døden Os Skiller (2012) fojtogató és mocskos súlyosságát követi, még több csavart és nyaktörő brutalitást adva a keverékhez. Az új album pont időben jelenik meg az UNDERGANG STARGAZERrel közös európai turnéja előtt.

1.Døden Læger Alle Sår
2.Jomfrublodbad
3.Kronisk Betændelse i tarmene
4.Ad Ligbitum
5.Radbrækket
6.Lemlæstelsens Kunst
7.Kogt i Blod
8.Gravrust
9.Dødsfald
10 Det Gør Kun Ondt til du dør

Az UNDERGANG 2008 kora nyarán alapult azzal a célzattal, hogy régi stílusú, mélyre hangolt extrém súlyos death metált játsszanak. Létük kezdeti pillanataitól fogva a banda mindig is aktívan egyre kijjebb tolta határait mind a stúdióban, mind élő fellépéseiken. A banda két teljes albumot adott ki – Indhentet Af Døden (2010) és Til Døden Os Skiller (2012) – és több kisebb kiadvány és split is napvilágot látott tőlük. Több európai és amerikai turnén is részt vettek, nem is beszélve az amerikai death metál legenda, az AUTOPSY számára adott nyitó koncertjüket 19 év utáni első fellépésükön New Yorkban 2012 májusában. A banda azóta több európai, amerikai, ausztrál és japán turnén van túl, az underground networkingnek és különböző kapcsolataiknak köszönhetően.

Dødshjælp – dob
K. Ondsind – basszus
D. Torturdød – gitár/ének

www.facebook.com/undergangktdm

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek