Hírek

A Dark debütáló albuma közeledik, készen a sötétség terjesztésére

A Dark a goth rock sötétjében kezdte utazását. A szcéna tapasztalatával háta mögött és a démonok által ajándékozott dalszerzési tehetséggel az anyag lényegében önmagát írta. A szövegek okkult élményeken és a lét küzdelmein alapszanak, megcsavarva a tagok éjfekete elméje által.

A Dark a gothic metálos Beseech (1992-napjainkig), a hard rockos The Mary Major (2006-2013) és a deathes Skineater (2008-2014) bandák volt tagjaiból áll.

A felállás összes tagjának kiterjedt színpadi tapasztalata van, a rajongók pedig már régóta vártak erre a goth rock/metál területre való visszatérésre.


Tagok:

Erik Molarin – ének és gitár
Jonas Strömberg – szóló gitár
Jörgen Ström – basszus

A Dark így nyilatkozott:

„Örömmel jelentjük be lemezszerződésünket a WormHoleDeath kiadóval. Nem csak közelgő albumunk kiadása és a remek terjesztés miatt született meg a szerződés. Bírjuk is a WHD csapatát és az állatok jogaival és általában a zeneiparral kapcsolatos gondolataikat. Készüljetek további részletekre az új albummal kapcsolatban.”

A Worm így nyilatkozott: 

„Nagyon bírom a srácokat, sok tapasztalatuk van, a zenéjük pedig szuper és nagyon érzelmes. Az album igazán nekem való. Amikor kapcsolatba kerültünk egymással úgy gondoltam, ez egy nagyszerű lehetőség lesz a kiadónak. Nagyon tetszik a lemez, és abszolút büszkén adom ki a lemezkiadóm neve alatt. A komoly zenészek valódi támogatást érdemelnek.”

Tracklist:

1. Distance
2. Eternity
3. Dark World
4. Sleepless in Sao Paulo
5. Incomplete and medicated
6. Caged
7. Gold
8. Apart
9. Kval
10. The end of the word
11. Sarol’s song

http://www.darkband.se

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek