Hírek

A Dark Essence Records leszerződött a Lucifer’s Child bandával

A Dark Essence Records, az olyan kitűnő norvég bandákkal dolgozó lemezkiadó, mint a TAAKE, kicsit távolabbra vetette hálóját, és leszerződtette a görög LUCIFER’S CHILD zenekart, melyet a volt ROTTING CHRIST és CHAOSTAR tag, George Emmanuel és a NIGHTFALL zenésze, Stathis Ridis alapított.

Emmanuel és Ridis először 2013-ban, Athénban alapította a bandát egy Idézés hangulatos világába való spirituális bevezetésként. A LUCIFER’S CHILD egységet próbál mutatni maga a zene és a közönség elé tárt egyes számok mögötti spirituális elképzeléssel; ez az a rituális energia a black metál felvillanyozó hangzásával keverve, mely meghatározza a banda létét.

George Emmanuel gitáros és Stathis Ridis basszusgitáros mellett a LUCIFER’S CHILD tagjai között tudhatja még Marios Dupont énekest és Nick Vell dobost. A banda „The Wiccan” című debütáló albuma 2014 nyarán lett felvéve Athénban, a Dark Essence Records pedig idén várja megjelenését.

A „Hors de Combat” c. számuk meghallgatható SoundCloud oldalukon: https://soundcloud.com/luciferschildmusic/hors-de-combat

Website: www.luciferschild.net
Facebook: www.facebook.com/luciferschildmusic

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Cretus, Promethee, Negură Bunget, W.A.S.P., Lucifer’s Child, The Wedding At The Slaughterhouse, Verilun, Gyze, Skyforger

KMZ

Újabb részletek a Lucifer’s Child közelgő albumáról

KMZ

Lucifer’s Child Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek