Hírek

A Darkology bejelenti a ‘Fated To Burn’ album részleteit, dalszöveges videó online

A heavy metált játszó amerikai DARKOLOGY második albumát ‘Fated To Burn‘ néven adja ki 2015. június 8. és 15. között a Prime Eon Media és partnerei által nemzetközileg CD-n és digitális formátumokban. A banda webshopján keresztül többféle csomag közül lehet majd választani, továbbá az év későbbi szakaszában bakelit kiadás is jöhet. Az album borítója és az ‘On Morrow’s Break‘ szám dalszöveges videója lentebb látható.

A DARKOLOGY tagjai közt tudhatja a nagyszerű Harris fivéreket, Michael (Thought ChamberArch RivalLeatherChastain) gitárost és Brian (FirewindSolstice (US), My own Victim, stb.) dobost. Az énekes Kelly Sundown Carpenter (Beyond Twilight OutworldEpysode és a Firewind volt turnés énekese) igazi földöntúli előadással tér vissza. Végül, de nem utolsó sorban a kivételesen tehetséges Mike Neal (Medieval SteelSalems Lot, stb.) basszusgitáros szolgáltatja a stabil groove-okat, ráadásul az album számainak durván felében is segédkezett dalszerzőként valamint szövegíróként, ezzel téve ezt a projektet egy nagyszerű, jelentős együttműködésen alapuló csapatmunkává.

Számlista:
01. Kill Me If You Can
02. Beyond The Grave
03. On Morrows Break
04. The Eyes Of The Machine
05. Quantum Genocide
06. The Shadows Of Oth
07. Fated To Burn
08. 21st Century Frankensteins (Nobot2)
09. Festival Of Fear
10. Holy
11. Nightmare King
i. Shadows Of The Abyss
ii. The Summoning
iii. The Construct
iv. Eternus Nocturne: The Dark Domain
12. Your Hollow Soul (instrumental mix, bonus track)

Chris Tsangarides, a híres Grammy-jelölt producer felelt a keverésért és masteringért az AthensMastering stúdióban.

A lelkes Chris így nyilatkozott: ‘Az album keverése közben, miközben a dalok kezdtek életre kelni arra gondoltam, wow ez jó, ez is jó, ez NAGYON jó. Ez kb. egy tucatszor fordult elő. Manapság nagyon ritka, hogy kapsz egy ütős albumot amin nincsenek kitöltő számok, és ezt nem csak úgy levegőből mondom. A ‘Fated To Burn‘ egy kötelező album. Hangzásbeli támadás minden érzékszerven, sok dallammal, és bombarobbanás a legkifinomultabb metálarcoknak is.

A DARKOLOGY:
Kelly Sundown Carpenter – ének (Beyond Twilight , Outworld, Epysode és a Firewind korábbi turné énekese)
Michael Harris – gitár (Thought Chamber, Arch Rival, Leather, Chastain)
Mike Neal – basszus (Medieval Steel, Salem’s Lot)
Brian Harris – dob (Firewind, Solstice (US), My own Victim)

A DARKOLOGY elég nagy hatást keltett 2009-es debütáló ‘Altered Reflections‘ albumával, mely rengeteg dicséretet kapott a világ minden pontjáról, és egészséges adagokban fogyott a lemezboltokból. A banda nem hagyott fel azon céljával, hogy még vonzóbbá tegye zenéjét, így pár évvel később elkezdtek újabb dalokat írni, mely végül második kiadványukban ölt majd testet.

A banda nemrég fejezett be egy igen sikeres 2014-es turnét az Overkill, Prong és Enforcer bandákkal, melyről minden beérkezett koncertbeszámoló igencsak hízelgő volt.

www.darkology.com
www.facebook.com/pages/Darkology-Official/276598509156535

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Ferium, Steignyr, Lefutray, Heretic’s Dream, Fleshgod Apocalypse, Dead Earth Politics, Darkology, Make Me a Donut

KMZ

A Darkology bemutatja a „Kill Me If You Can” szám videoklipjét

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek