Hírek

A Darkology bemutatja a „Kill Me If You Can” szám videoklipjét

A „Kill Me If You Can” kultikus koncepciós videoklipje legutóbbi albumuk, a „Fated To Burn” zúzós nyitószámának vizuális kísérője; egyfajta ádáz thrashes dallam a Metal Church és a hatalmas Judas Priest nyomdokaiban. A Darkology az első metál banda már régóta, akik egy igazán fantasztikus és frissítő albumot készítettek a színtiszta heavy metálnak, úgy maradva hűnek a műfajhoz, hogy közben hangzásuk nem lett régimódi.

A klip koncepciós részeit Tassos Kapsanis rendezte, a vágás Methodd/EM munkája, és sok helyi tehetséget vonultat fel a kibontakozó athéni zenei szcénából.

A híres Grammy-díj jelölt producer, “Chris Tsangarides” (Judas Priest, Black Sabbath, Thin Lizzy, stb) felügyelte az album gyártását, melyen ott vannak a Harris fivérek, Michael (Thought Chamber, Arch Rival, Leather, VS Chastain) gitáron és Brian (Firewind, Solstice(US), My Own Victim) dobon, a nemzetközileg is elismert énekes, Kelly Sundown Carpenter (Outworld, Beyond Twilight, Epysode, Firewind(2013), Iron Mask és sok más) társaságában – ne felejtsük el Mike Neal (Medieval Steel, Salems Lot  stb.) basszusgitárost sem, aki a dalszövegek nagy részéért is felelt.

A Darkology modernkori klasszikusokat hozott a “Fated To Burn” anyaggal, nemzetközileg is kitűnő kritikákat és sajtóhíreket zsebelve be.

A zenekar tavaly az Overkill, Prong és Enforcer bandákkal turnézott, és a tagok már várják a tervezés alatt álló őszi körutat is.

A MissVanity aka Veronica Scandale tűztáncost szerepeltető klip az album címadó dalához valamikor szeptemberben fog felbukkanni, és minden bizonnyal tűzbe borítja majd a világot.

www.darkology.com
www.facebook.com/pages/Darkology-Official/276598509156535

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Ferium, Steignyr, Lefutray, Heretic’s Dream, Fleshgod Apocalypse, Dead Earth Politics, Darkology, Make Me a Donut

KMZ

A Darkology bejelenti a ‘Fated To Burn’ album részleteit, dalszöveges videó online

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek