Hírek

A death metálos New York-i Skinless bemutatja új videóját

Az újraaktivált new yorki death metálos SKINLESS tovább traumatizálja a metál hordákat nevüket viselő “Skinless” című számuk vizuális kíséretével. 

Pillants bele a kínzás kulisszatitkaiba YouTube-on itt vagy Dailymotionön itt.

A legújabb csonttörő szám a banda közelgő, találóan elnevezett „Only The Ruthless Remain” című új albumáról való. Klasszikus késő ’90-es évekbeli felállásukkal, benne az alapító Noah Carpenter gitárossal, Sherwood Webber énekessel, Joe Keyser basszusgitárossal és Bob Beaulac dobossal, valamint a nemrég csatlakozott Dave Matthews nevű második gitárossal a lemezt Tom Case segítségével vették fel a new yorki Edie Road Studio és Doomsday Bunker stúdiókban.

A szadista, hétperces “Skinless” klip ártatlanul kezdődik, mielőtt a halálos injekciók, emberi nyúzás és általános csoportos kínzás világába ugrik, „egyfajta sátánista szekta rituáléjának” részeként. Felvillanyozó gyakorlatként a SKINLESS védjeggyé vált hentelő riffeivel és sebészi pontosságával, a “Skinless” hangzásilag és vizuálisan is büntet.

Webber így fejti ki: “A ‘Skinless’ videó bűntársunk, a hudsoni Nyúzó megátalkodott rögeszméinek krónikája. A hasonlóan kegyetlen Jim Brassard és csapata által felvett anyag a hudsoni Nyúzó beteges világába enged bepillantást barátaitok, a SKINLESS tolmácsolásában.”

A Bloody Disgusting, melyen múlt héten jelent meg a videó előzetese, a következőket írta: “A videó, mely hihetetlenül NSFW a kínzás és belek miatt, egy embert mutat be, akit lassan öl meg a banda és egy „doktor”, aki könnyen jöhetett volna Rob Zombie 1000 halott házából. Ha problémáid vannak a megnyúzással, mindenképpen kerüld el ezt a videót.”

A “Serpenticide”-ba a következő linkeken kóstolhatsz bele: Soundcloud és YouTube.

 

Az „Only The Ruthless Remain” artworkje Ken Sarafin munkája, és CD-n, bakeliten és digitálisan fog megjelenni a Relapse Records által június 1-jén (UK/EU) és május 29-én (DE/Benelux/FIN). A CD és bakelit limitált Relapse 25 éves évfordulós kiadványai is elérhetőek lesznek. Előrendelési csomagok itt. A digitális változat itt érhető el.

facebook.com/Skinless | twitter.com/skinlessband | skinless.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: My Silent Wake, Skinless, Wolfhorde, Nemost, Nothing

KMZ

Skinless – Stúdiómunkák megkezdése, új album 2015 tavaszára tervezve

KMZ

Hot News: Skinless re-sign to Relapse Records

KMZ

Hot News: Skinless – Reunited Death Metal Assassins Welcome Second Guitarist; 2014 Live Assaults Announced

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek